pondělí 30. května 2016

Výčepní zařízení ostrava

Otevíráme pro Vás novou prodejnu, kterou najdete v Ostravě - Mariánských horách na ulici Gen. Vítejte v našem internetovém obchodě. Jsme profesionálové ve svém oboru, nabízíme a prodáváme výčepní zařízení a příslušenství, vhodné i do domácností na Vaši párty a podobně.


Veškeré zboží máme skladem a jsme schopni jej v podstatě obratem dodat. Párty stan, výčepní zařízení , slunečníky, posezení, občerstvení.

Zkrátka zařídíme všechno, abyste si báječně užili váš firemní večírek, svatbu, rodinou oslavu, koncert nebo posezení s přáteli a přivezeme i zábavu pro děti. Sestavte si vybavení podle vašich představ. Stojany LINDR NAKED s sebou nesou několik revolučních myšlenek a kroků. První z nich je proříznutí šedi trhu zaplaveného stojany typu „kobra“.


Právě stojany LINDR NAKE které se pohybují v cenové relaci podobné „kobrám“, oproti nim poskytnou luxusní design, kvalitní zpracování i materiály. Půjčovné se počítá za každý kalendářní den. Prodám výčepní (stáčecí) zařízení ETA xr minipub s chlazením.

Vám zapůjčíme jiné chlazení po dobu celé opravy Dále nabízíme záruční i pozaruční servis Vášeho chlazení na pivo. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů výčepní zařízení. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Provozujeme internetový obchod chladicí a výčepní techniky a příslušenství.


Dodáváme chlazení na pivo, pivní chladiče, mobilní chlazení, výčepní zařízení , výrobníky sodové vody, pivní kufry, párty pípy, výčepní stojany a výčepy piva. Popis: Jedná se o výčepní chladicí zařízení zn. Už nevyužijí plně funkční vhodné na domácí i velké akce jako koncerty , zábavy atd. Výčep má i vestavěný kompresor ale někde produkovalo těsnění tak je odpojen a používal jsem s externím kompresorem který je v ceně.


Nabízíme kompletní výčepní techniku a výčepní zařízení pro správné čepování a údržbu domácího nebo profesionálního výčepu. V současnosti není výčepní zařízení a výčepní technika samozřejmostí jen v každé hospodě, ale spousta pivařů a pivních nadšenců má i své vlastní výčepní zařízení doma. Zařízení vychladí až l za hodinu, takže za tuto krátkou dobu můžete mít 50–dobře vychlazených piv.


Obchodní a distribuční zastoupení všech významných českých pivovarů. Naše společnost se zabývá i zásobováním alkoholickými nápoji všech typů a nealkoholickými nápoji. Najděte si půjčovny a zapůjčovatele v okolí města Ostrava. Pípy a výčepní zařízení for rent.


Prodej výčepní techniky a příslušenství v Ostravě-město a okolí.

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Ráj Vína, s. JASO-CASH and CARRY, JASO-CASH and CARRY, s. Jak vybrat výčepní zařízení podle způsobu použití? Výčepní zařízení bude mít úspěch na každé akci. Využití najde kromě hospůdek a restaurací taky na zábavách, podnikových a soukromých akcích a party nebo oslavách, na chatě či chalupě. Nabízíme krátkodobý i dlouhodobý pronájem chladícího zařízení na čepování sudového piva, sudové Kofoly a jiných sudových nápojů. Veškeré součásti výčepního zařízení Vám dodáme, namontujeme, budeme též provádět záruční i pozáruční servis.


Sanitaci pro Vaše výčepní zařízení je samozřejmostí a díky našim technikům, jsme schopni operovat kdekoli v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky