pondělí 30. května 2016

Posypový vozík na sůl

Snadné provádění posypů obstarají rozmetadla a posypové vozíky. Ať už hnojivo, osivo, sůl , písek či jiné posypové materiály - všechny lze snadno rozmístit dle požadované hustoty. V jarních a letních měsících lze posypové vozíky použít k posypu osiva či hnojení trávníků. Nádoby na zimní posyp jsou určeny k uskladnění posypového materiálu (písek, štěrk, sůl apod.). Nabídka kvalitních posypových vozíků pro malé, střední i velké plochy.


Vozíky na posypovou sůl disponují robustní konstrukcí a zásobníkem pro posypový materiál.

Jednoduchá manipulace, montáž a rozmetací zařízení s volbou šíře posypu. Nabídku tvoří posypové vozíky s madlem, posypový vozík tažený a vozík nesený. Velmi kvalitní sypač, který využijete po celý rok.


Nádoba na posypový materiál ARROW 200l. Istotne vás poteší svojou skvelou cenou a kvalitným spracovaním. Konštrukcia zariadenia a posypový mechanizmus zaisťuje vždy rovnomerné dávkovanie.


Množstvo je možné ľahko nastaviť pákou priamo na držadle. Máte tedy na výběr, stejně jako v celé oblasti výrobků pro šatny a zázemí.

S posypovými vozíky si pořídíte kvalitní výrobky z těch nejlepších materiálů a pochopitelně i se zárukou snadného čištění. Vaše peněženka tak bita rovněž nebude. Mobilitu zajišťují pneumatická gumová kola o průměru 3mm, šířka mm.


Posypový vozík , kg - Prodloužená záruka na let. Maximální zatížení kg. Posypové vozíky jsou vhodné pro ty, kteří potřebují v zimních měsících posypat solí pozemní komunikace, nebo je využijí na rozlehlé zahradě k posypu hnojiv či zeminy. Konstrukce posypových vozíků se skládá z nádoby osazené na kolech, snadno s ním lze manipulovat. Nabídka všech sypačů, rozmetadel a posypových vozíků na hnojivo, písek, jemný štěrk, sůl.


Jinými slovy rozmetač soli a hnojiva. Tažený posypový vozík na sůl a hnojiva, který využijete celoročně. Při péči o trávník v zimně při posypu solí. Prodám rozmetadlo za zahradní traktor lze užít na zimu jako posypový vozík na štěrk, písek, sůl v létě jako rozmetadlo na hnojiva nebo vápno stálý pohon pomocí ozubených kol lze nezávisle nastavit množství sypaného materiálu a šířku odhozu objem násypky cca litrů používán sezóny pořizovací. Dom a záhrada - Posypovy vozik bazár.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Nádoby na posypový materiál jsou určeny k uskladnění posypového materiálu (písek, šterk, sůl apod.).

V létě pro vysévání trávníku a hnojení. Velká kola usnadňují pohyb v nekvalitním terénu. Kvalitní Německý stroj ,pevná robustní konstrukce záruka n díly DPH. Kovová konstrukce, kapacita zásobníku 2ltr nastavitelný rozptyl sypaní až 3m Lze poslat po čr a sk.


Posýpacie vozíky GARDENA sú vyrobené z vysoko kvalitného plastu odolného voči korózii a nárazom. Profilované kolesá ponúkajú optimálnu priľnavosť na všetkých povrchoch pri všetkých typoch aplikácie. Posýpací vozík XL má navyše kryciu dosku pre presný rozptyl v rohoch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky