středa 18. května 2016

Látkové ubrousky gastro

Ahoj, chtela jsem se zeptat zda nevite kde sehnat latkove ubrousky. Zajed si do gastro vekoobchodu Swing (Praha,Brno). Kvalitní látkové ubrousky z bílé bavlny.


Gastro 33x33cm, luxusní 1-vrstvé bílé ubrousky z celulozy, balení 500ks. Coletta vaše hosty překvapí svým veselým károvaným vzorem. Je úplně jedno, jestli se jedná o ubrus či ubrousek. Nabízíme velkoobchodní spolupráci na míru.


Látkové ubrousky pro gastronomii, restaurace, hospody a další provozovny. Jemný lesk, saténový povrch a pevnost materiálu jsou předností těchto látkových ubrousků a jsou tak vhodné na různé skládání či překládání - zkrátka pro dekorování prostřeného stolu. Hledat text Cena Levné do Kč - 3Kč Od 3Kč -Hledat Barva Materiál papírové látkové Motiv velikonoční vánoční sad. Prémiové ubrousky Dunilin červené barvy svojí strukturou připomínají látkové ubrousky. Ubrus 84X84cm DCL bílý.


Elegantní ubrus z kvalitního papíru, připomínající látkové ubrury. Materiál je splývavý, barevně je můžete sladit s ubrousky , svíčkami a šerpami. Potřebujete papírové s potiskem nebo látkové ? Ubrousek, servítek nebo napron? I ty vánoční a velikonoční.


Je jedno, zda je použijete na balení svačiny nebo na stůl jako prostírání. Zadejte parametry a nakupujte u prověřených e-shopů. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie a web storage. Přijďte se podívat do našeho showroomu, ale nezapomeňte si předem domluvit schůzku!


K dispozici Vám bude vyškolený tým, který zodpoví Vaše otázky a seznámí Vás s nejmenšími detaily ohledně gastro obalů. Ta byla odrazem jejich společenského postavení. Do jednoho si otírali zpocené čelo a do druhého ruce. Používáním tohoto webu souhlasíte s využíváním cookies na těchto stránkách. Aby ubrus neklouzal, nabízíme podložku multon pod ubrusy nebo různé spony na ubrus a lepící pásky pro rautovou sukni.


V některých provozech se ubrousky skládají do různých tvarů nebo se jednoduše přeloží a vsunou do kroužku nebo stojánku na ubrousky. Naleznete rovněž v našem sortimentu. Do ubrousku lze i stylově zabalit příbory. Teflonove ubrusy, potahy na židle, elastické potahy, hotelové povlečení a prosteradla, hotelové ručníky a osušky, hotelové postele, rautove sukně, restaurační ubrusy, banketní židle, banketní stoly, návleky na židle, hotelové postele a matrace, hotelové ubrusy.


V Good Gastro pro Vás nabízíme výrobky s optimální kombinací, kdy je bioplast 1 vyroben z biomasy a zároveň je kompostovatelný. Materiály, které oba tyto předpoklady splňují, jsou: Bagasa - Bagasa je již dlouho známý materiál. Je to dřeň vznikající jako vedlejší produkt při zpracování především cukrové třtiny.


SLEVA na GASTRO VYBAVENÍ zobrazena v horní liště po levé straně - AKCE - nebo po kliku na obrázek. Dalších náhodných gastro pojmů (které nás mohou zmást), Prostůl. Slavnostní příležitosti pozvedne látkové prostírání. Pokud dáváte přednost praktickému využití, určitě vás zaujme teflonový ubrus. Jelikož dokáže odpuzovat tekutiny, tak se velmi dobře udržuje.


Z naší bohaté nabídky prostírání a ubrusů si jistě vyberete ten ideální právě pro vás. Papírové ubrousky , barevné ubrousky i látkové ubrousky pro prostřený stůl. Ekologicky rozložitelné gastro ubrousky z FSC celulózy. Tento produkk nabízíme v několika velikostech i provedení.


V drahé restauraci, ale i na domácím stole jsou látkové ubrousky ztělesněním stylu a stravování na úrovni. Bílá je univerzální a působí velmi elegantně. Možná právě proto je nesporným lídrem mezi barvami! Bílé látkové ubrousky , a to buď z hladké bavlny, drahého damašku nebo v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky