čtvrtek 19. května 2016

Odšťavňovače šnekové

Takzvané šnekové nebo tlakové odšťavňovače namísto otočných nožů suroviny rozmělní rotujícími koly, poté opět protlačí přes jemné síto. Ve srovnání s odstředivými odšťavňovači mívají vyšší výtěžnost, ze surovin tak dostanou opravdu maximum. Jejich produktem je hustší šťáva.


Podobně jako mlýnek na maso. Otočný šnek (většinou z plastu) posouvá vhozené suroviny hlouběji. W, Protiskluzové nožičky.

Princip fungování tohoto odšťavňovače je založen na systému pomalého odšťavňování surovin. Mají dobrou výtěžnost z různorodých surovin a dokáží zpracovat také listovou zeleninu, bylinky nebo bobuloviny. Díky rozšířeným funkcím jsou skvělou volbou i pro rodiny s malými dětmi. Proč jsou odšťavňovače Gnejlepší? Zachovají největší množství vitamínu a živin z odšťavňovaného ovoce, zeleniny nebo bylinek a mají ideální poměr ceny a výkonu.


Pootočit, cvaknout a propláchnout, tak snadné to je. Vybrané šnekové odšťavňovače umožňují s pomocí nástavce také lisování olejů za studena, například ze semen, ořechů, kokosu nebo máku. V našem sortimentu naleznete spolehlivé šnekové odšťavňovače Vidia a Sana.

Výsledkem je energeticky bohatší džus, který obsahuje i kusy dužiny. Tento typ přístroje bývá rozměrnější. Vodorovné typy mají větší výtěžnost.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Pravidelné akce a slevy na Šnekové odšťavňovače. Concept, Kuvings, Philips a dalších. Water based supplement to support the gut microbiome.


Symprove gets more thriving bacteria to where it matters most. Find Discontinued Perfumes and Hard-to-find Perfumes from 8Brands for Mens and Womens. We offer a multitude of low-price authentic perfumes.


Stort urval av bestick på Stylight. Kuvings, Champion, Omega, Sana) jsou univerzální odšťavňovače , které mají dobrou výtěžnost u různorodých surovin a dokáží odšťavňovat i listovou zeleninu, byliny nebo bobuloviny. Tyto odšťavňovače mají dobrou výtěžnost u různorodých surovin a dokáží odšťavnit listovou zeleninu, byliny nebo bobuloviny. Vertikální šnekové odšťavňovače s velkým plnícím otvorem - odšťavňovač Kuvings navíc umožňují vkládat do odšťavňovače celé potraviny bez potřeby nakrájení. Jsou nejuniverzálnější, hodí se k odšťavnění jakéhokoli ovoce či zeleniny.


Získáte s nimi vždy kvalitní čistou šťávu a také se nejrychleji. V menším množství zvládnou zpracovat i tvrdší plody, jako je mrkev nebo řepa, ale na jejich každodenní odšťavňování jsou vhodnější horizontální odšťavňovače.

Buy Dahlias for Wholesale Prices online. Delivery direct from grower. V naší nabídce najdete pouze kvalitní dobře hodnocené šnekové odšťavňovače od výrobců Omega, Kuvings, Champion, Juicy Retreats a dalších.


Tyto přístroje mají dobrou výtěžnost, solidní výkon, snadnou obsluhu a čištění. Neprodáváme přístroje, které běžně najdete v elektro prodejnách a které jsou často. KitchenAid se systémem pomalého odšťavňování naplní vaši sklenici tekutými vitamíny pomalu, ale beze zbytku.


Pokud spěcháte, dejte přednost odstředivým odšťavňovačům, které sice neodšťavní ovoce do poslední kapky, ale zato to umí rychle. Nízkootáčkové ( šnekové ) odšťavňovače získávají šťávu z ovoce a zeleniny lisováním a nikoli drcením (jako běžné odstředivé odšťavňovače ). Díky tomuto lisování získá odšťavňovač ze surovin více šťávy (až o polovinu, záleží na druhu surovin), a dokonce i za kratší čas. Pro milovníky čerstvých džusů a freshů, kteří vědí, co chtějí. Příliš rozšířené u nás ještě nejsou šnekové vertikální nízkootáčkové odšťavňovače.


Ty jsou na našem trhu poměrně nové. Jedná se stroje se svislou šnekovou hřídelí. Zpracování surovin je u nich rychlejší, protože je šnek vtahuje sám a pěchovadlo příliš používat nemusíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky