čtvrtek 26. května 2016

Papírové tácky barevné

Papírové tácky dodáváme zákazníkům přes let. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Vyberte si papírové tácky , které jsou nejvhodnější pro Vaše využití.


Nejlevnější a zároveň ekologické řešení pro odnos pokrmů ve stánkovém prodeji či fast foodu. Tácky z papíru se používají nejčastěji pro párky , klobásy.

Kvalitní papírové mělké talíře (balení ks ) z lepenky určené pro styk s potravinami. Gastro talíře z papíru se používají nejčastěji pro párky , klobásy , chlebíčky , jednohudky , steaky apod. Plastové tácky dodáváme zákazníkům přes let.


Nabízíme Vám široký výběr jednorázového nádobí jako jsou různé kelímky, barevné nádobí, příbory, tácky , misky. Party stolování efektně dozdobí vhodné party doplňky. Sáčky jsou pevné a opakovaně použitelné, nesvědčí jim jen vlhkost.


Díky papírovým sáčkům pro svou prodejnu získáte velmi jednoduché, elegantní a ekologické řešení obalů na drobné.

Doporučujeme nepromastitelné papírové tácky , ideální pro rychlé občerstvení a papírové tácky s potahem hliníkové fólie vhodné pro cukrárny a pekárny. Free Shipping Available. Využijte naší nabídky sáčků a tašek. Trvale dbáme, aby zboží bylo v nejvyšší kvalitě. V klidu si najděte papírové tácky za nejnižší ceny a nebo papírové tácky pro pohodové oslavy, párty a další akce.


Veškeré zboží máme skladem a odesíláme do hodin od dokončení objednávky. Nakupujte papírové servírovací tácky za velkoobchodní ceny. Najdete zde jen papírové tácky. Tácky , talíře a misky expedujeme našim klientům již více než let. Papírnictví Pavlík online - školní potřeby, kancelářské potřeby, papírenské zboží.


Spolehlivost, atraktivní ceny a osobní přístup! Tašky z široké barevné škály v provedení s krouceným uchem jsou v kombinaci s potiskem ideální pro reklamní účely. Bez potisku se skvěle uplatní v procesech dalšího prodeje například v papírnictvích či dárkových obchodech.


Praktické kulaté papírové talíře mělké a hluboké, různých velikostí a tvarů. Také v nepromastitelném provedení.

Klasické i dělené, různých velikostí a tvarů. Talíře z polypropylenu (PP) jsou vhodné do mikrovlnné trouby. Barevné papírové tašky a tašky na zakázku Většina papírových tašek, které vyrábíme, jsou certifikovány a vyráběny z recyklovaného papíru. Potisky na taškách jsou aplikovány pomocí nejkvalitnějších ekologických vodních nátěrů.


Vhodná na všechny druhy jídel, velmi pevná, bez problémů udrží i jídla s omáčkou. Neustále kontrolujeme nejvyšší kvalitu expedovaného zboží. Vyberete si u nás papírové tácky za férové ceny, případně papírové tácky pro různé párty, oslavy nebo jiné příležitosti.


Nabízíme papírové talíře na jednorázové použití, vhodné do rychlého občerstvení, nebo na domácí letní grilování. Ubrusy, stolové šerpy, papírové talíře, kelímky, brčka, plastové sklenice, ubrousky, jmenovky pro slavnostní příležitosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky