pátek 6. května 2016

Nádoba na limonádu s kohoutkem

Nádoba na vodu s kohoutkem EST. Gusta nádoba na limonádu 7l s kohoutkem. Plánujete letní venkovní oslavu či grilování a přemýšlíte, jak být originální? Zkuste to se stylovým dávkovačem nápojů!


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je skvělým pomocníkem při servírování limoná džusu, punče a jiných nápojů při zahr. Má široký otvor pro snadné plnění kousky ovoce a ledu.


Do nádoby natočíte vodu, přidáte citron, mátu nebo ovoce a párty může začít. Sada se skládá z nádoby s kohoutkem , setu sklenic se slámkami a dřevěného stojanu. Ideální na limonády, džusy či domácí šťávy. Hosté se obslouží sami a vy budete mít čas užít si příjemné chvíle s ostatními. Připravte vynikající domácí limonádu s ovocem a bavte se!


Skleněná nádoba na domácí limonádu s kohoutkem.

Tato nádoba je vhodná na jakoukoliv domácí limonádu , tato nádoba se hodí na zahradní svatební párty nebo do sladkého koutku. Objem nádoby činí litrů. Otočíte lehce kohoutkem a můžete mít vody, kolik chcete.


Vhodné i jako praktická nádoba na limonádu nebo čaj či jiné tekutiny. S touto praktickou nádobou mít žízeň již nikdy nebudete. Velkou výhodou je široký plnící otvor pro snadné vkládání a vybírání ovoce i pro následné umytí. Plastová nádoba s víkem je vhodná pro zachytávání vody nebo pro uskladnění sypkých materiálů. Sud má atest na potraviny, takže je možné jeho využití i na potravinářské účely, například jako nádoba na pitnou vodu nebo na krmivo pro hospodářská zvířata.


Džbán na nápoje s víčkem nádoba s kohoutkem doza na vino cactus 8l. Je perfektní na domácí limonády, vodu i míchané nápoje. Stylové nádoby na limonády s kohoutkem. Dávkovač je ideální na podávání nápojů při grilování či na párty - například limoná ovocných džusů, ledových čajů nebo klidně i alkoholických koktejlů.


Nápojový automat Kilner - skleněný ručně vyráběný soudek s praktickým kohoutkem , díky němuž se obsah skvěle nalévá, je vhodný na servírování svěžího letního občerstvení. Má široké použití přes domácí citronády, ledové čaje až po ovocné džusy, šťávy, cidery nebo třeba alkoholické koktejly. Skvělý doplněk každé párty, zejména té zahradní! GSud na vodu, nádoba na dešťovou vodu 210l PH s kohoutkem. PROTECO - PROTECO - nádoba na dešťovou vodu 300L 10.


Džbán je ideální na vodu, džusy, domácí limonády, ledový čaj, ale díky krásnému vzhledu ho můžete použít i jako vázu na květiny. V nabídce máme i nádoby na limonády Kilner - soudky s kohoutkem , které jsou ideální na zahradní párty nebo oslavy.

Detail produktu Do obchodu. Díky praktickému víčku do ní taky budete moci kdykoliv doplnit le ovoce či vodu. Nápojový automat láhev s kohoutkem na vypouštění tekutiny je vhodná na různé party bowle, ovocné šťávy, limonády, široký plnící otvor pro snadné vkládání a vybírání ovoce i pro mytí, dřevěné víčko se silikonovým těsněním, materiál-sklo, dřevo, plast, silikonové těsnění, zásobník není vhodný pro hor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky