pondělí 2. května 2016

Krouhač zeleniny

Díky námi nabízeným krouhačům a variabilním nástavcům pro krouhání, ale i plátkování, krájení na nudličky, plátky či kostičky a vlnky si můžete vybrat přesně potřebný tvar nakrouhaného ovoce či zeleniny. KROUHAČE ZELENINY , PRIMAGASTRO. Velký otvor s rukojetí je vhodný k vkládání velkých kusů zeleniny , naopak menší otvor slouží k vkládání.


Jedná se o výkonné zařízení, které je schopno zpracovat (za pomoci standardně dodávané základní sady kotoučů) v krátké době velké množství čerstvé zeleniny. Krouhač zeleniny MVC65.

Inovace mezi elektrickými kráječi ovoce a zeleniny. Robot Coupe jsou výrobky vyráběné ve Francii. Elektrický spiralizér DOMO přinese do vaší kuchyně zábavu při zpracování ovoce a zeleniny a vytvoří úžasné spirálky, které si zamilují nejen vaše děti, ale překvapíte jimi i vaše přátele a rodinu při grilování a oslavách. Kráječe ovoce a zeleniny. Relax Music 7watching.


Disky nejsou součástí krouhače, lze objednat různé. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a obdržíte informac. This video is unavailable.

Ruční kuchyňský krouhač pro snadné nakrouhání zeleniny nebo ovoce je šikovný pomocník do každé kuchyně. Stačí jen párkrát zatočit kličkou a máte například nakrájenou zeleninu na salát. Určen pro velké gastronomické provozy, velkokapacitní jídelny, výrobny lahůdek a další gastronomické provozy s požadavkem na kvalitní a výkonné zpracování zeleniny s max.


Výkon krouhače je 5W, 2ot. S krouhačem Bartscher můžete plátkovat, strouhat, nudličkovat, kostičkovat i hranolkovat. Jakožto menší firma můžeme udržovat osobnější vztahy s n. Určeny pro velké gastronomické provozy, velkokapacitní jídelny, výrobny lahůdek a další gastronomické provozy s požadavkem na kvalitní a výkonné zpracování zeleniny s max. Jejich použití je vhodné všude tam, kde je nabízen větší sortiment různých zeleninových salátů, obložených mís a obloh.


Zákazník si může vybrat z přibližně druhů disků. Různé druhy disků pro krouhačky umožňují krájet plátky, strouhat, nudličkovat, kostičkovat nebo. Hodinový výkon až 3kg podle druhu použitého disku. Univerzální a výkonný krouhač zeleniny (různých druhů) na požadovanou velikost, tloušku, tvar a hrubost. Jemné vyhazování potravin z krouhacího prostoru - velký plnící otvor.


Kuchyňské kráječe na zeleninu a ovoce. Moderní kuchyňské kráječe usnadní a urychlí krájení cibule, česneku, bramborových hranolků, naporcují na stejné díly jablko, hrušku, broskev, nektari. Tak můžete nezávisle na pracovních podmínkách kdykoliv připravovat zeleninu, ať již v kuchyni, nebo ve stánku, venku, nebo v cateringovývh.

Chtěla bych si konecne poridit krouhac, hlavne na zelí a okurky. Ne na nějaká množství, spíš tak jen na saláty, nebo několik porcí k uvaření. Multifunkční, praktický kráječ zeleniny a ovoce 5v ušetří spoustu času při přípravě vašich jídel. Zpracování ovoce a zeleniny. Louskáčky a odpeckovače.


Zobrazit více produktů. Nejlevnější Nejdražší Nejprodávanější Abecedně. Vyberte si z mnoha typů a druhů funkčních a praktických kráječů z kvalitních materiálů z naší nabídky.


Určitě vás zaujme i krouhač na zelí nebo kráječ na houby. Téměř všechny výrobky máme skladem a dodáme je téměř. Kompaktní multifunkční krouhač : Multifunkční kráječ je praktický strouhač nejrůznějších potravin a díky jeho malému kompaktnímu rozměru se stává i velice dobře skladovatelný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky