pátek 20. května 2016

Nerezový kastrol

Nerezový kastrol

Velké nerezové gastro kastroly, které svým velkým objemem, vysokou kvalitou a velmi dobrou cenou překvapí. Kvalitní velké nerezové kastroly na vaření. Kastról je vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele s odolným vonkajším povrchom.


Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Nerez kastroly, Gastro- zařízení pro gastronomii. Hrnce a kastróly z prvotriednych materiálov, smaltované aj nerezové. Veľký výber tvarov, veľkostí a objemov vám pomôže pri efektívnom varení pre dieťa, jednotlivca alebo pre celú rodinu a priateľov.


Kastrol umožňuje díky širšímu dnu rychlé a rovnoměrné ohřátí obsahu. V nabídce naleznete gastro vybavení za rozumné ceny. Nádobí pro školní jídelny, vývařovny, restaurace, hotely i pro domácí použití. Kastrol lze používat na všechny typy varných desek včetně indukce.


Nerezový kastrol

Má nerezový knob i držadla, vnější i vnitřní povrchová úprava je lesklá. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Kastrol je vyroben z kvalitní nerezové oceli s odolným vnějším povrchem. Balení obsahuje takové nerezovou pokličku. Vnější průměr: 2cm.


V nerezových hrncích je možné vařit na plynu, elektrice i na indukční varné desce - pro tento ohřev máme speciální nerezové hrnce na indukci. Prodej smaltovaných a nerezových kastrolů. Smaltovaný a nerezový kastrol s vysokou kvalitou za velmi dobrou cenou. Moderní nerezový kastrol špičkové kvality, jehož průměr je 16cm a výška je 9cm. Hrnec pro vodní lázeň 16cm - Ibili.


Hodnocení produktu:. Balenie obsahuje aj nerezovú pokrievku. Detail produktu Do obchodu. Tescoma President 10dílná sada hrnců.


Paderno Kastrol nízký s nálevkou na obou stranách a držadlem 10cm 5cm 4l. Kastrol má držadlo tepelně nevodivé, stěny i dno jsou stejné tloušťky z vrstvené oceli. Nerezový hrniec 17L s pokrievkou ARIAN.


Nerezový kastrol

Tento web používa súbory cookie. Viac informácií v pod kategórií Obchodných podmienok. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Banquet kastrol s pokl 0L Matte New Line. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. O značce KitchenAid Americký výrobc. Vonkajší priemer: 2cm. Na všechny typy sporáků včetně indukce. Nadčasový design vhodný do každé kuchyně.


Nerezový kastrol

Skleněná poklice umožňuje kontrolu v průběhu vaření. Vyberajte si Hrnce podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky