pátek 13. května 2016

Sencor svc 9031 rd

Zde si můžete zboží rezervovat na některé z našich prodejen. Doba rezervace jsou pracovní dny. Robotický vysavač je vybaven UV lampou pro likvidaci bakterii. Ve výbavě má i dálkové ovládání a disponuje funkcí mopu.


Ideálne pre upratovanie kobercov, plávajúcich podláh, parkiet, linolea, dlažby. Nagyon csendesen működik. Ideális padlók, parketták, linóleum, járólapok tisztításához. Dobíjecí základny a adaptéry vysavačů) Hodnocení produktu:.


Precizně zbaví vaše koberce, parkety či lino jakékoliv nečistoty a prachu. Je vybaven třemi rotačními kartáčky, protinárazovým čelním čidlem a prostornou nádobou na nečistoty o objemu 3ml. UV lučka za odstranjevanje bakterij (primerno za alergike in gospodinjstva s hišnimi ljubljenčki) Sprednji senzor za zaščito pred udarci Zelo tiho delovanje Sistem treh vrtljivih krtačk: Ščetinasta vrtljiva turbo krtačka za popolno čiščenje preprog Gumijasta vrtljiva krtačka za.


Lampă UV pentru îndepărtarea bacteriilor (recomandat celor care suferă de alergii sau în gospodăriile cu animale de companie) Senzor frontal anti-impact Operare foarte silențioasă Sistem cu trei perii rotative Perie turbo rotativă cu peri pentru o. Sencor Sencor SVC 7RD. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Ideálny pre upratovanie plávajúcich podláh, parkiet, linolea, dlažby, atp. Více informací od Kč. Zázrak moderného sveta, ktorý za vás odvedie podstatnú časť domácej práce.


Nemusíte pohnúť ani prstom, napriek tomu vaša domácnosť bude žiariť čistotou. Doporučujeme výměnu v rozmezí - měsíců (dle toho, jak často a na jakém povrchu se robot používá). Vysávač disponuje UV lampou pre likvidáciu baktérií, zvlášť je vhodná pre alergikov a domácnosti s domácimi zvieratami. Obsah balení: kus gumový rotační kartáč.


Pro více informací klikněte sem. Vysavač je vybaven také UV lampou, která zajistí likvidaci bakterií – proto je velmi vhodný pro alergiky nebo domácnosti s domácími zvířaty. A hibajelenség az, hogy bekepcsolás után állandóan forog a kefe, de mást nem hajlandó csinálni. Sem tam se zamotá do kabelu,ale není problém ho dát o kousek vedle a on uklízí dál,je velice tichý což mě překvapilo,vysává opravdu dobře,židle mu odklidím,ale.


Hasonló termékek kedvező áron. Vysávač je možné nastaviť na dve rýchlosti pohybu - pre rýchle alebo starostlivé. Viedokļus un komentārus ieraksta 220. Protinárazové čelné čidlo prístroj chráni pred prípadným poškodením a prekoná prah s výškou až dva centimetre.


Odporúčame výmenu v rozmedzí - mesiacov (podľa toho, ako často a na akom povrchu sa robot používa). Naviac vysávač disponuje aj funkciou mopu, k čomu mu pomáha špeciálna antistatická prachovka, ktorá je. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!


Chcete vedieť, či je cena 196. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Ieškai internetu pigiau?


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky