čtvrtek 12. května 2016

Stojánek na vajíčko

Stojánek na vajíčko Lily Petit White. Pro ty, kteří si rádi k pořádné snídani dopřávají vajíčka natvrdo, doporučujeme se vybavit tímto krásným. Proto v lidové tradici vznikl zvyk zdobení vajíček nejrůznějšími způsoby. A co teprve udržet u snídaně d. Můžete je pořídit spolu s jídelní sadou nebo samostatně.


Popis: Nabízím vystavené stojánky na vejce, nebo na čokoládové vajíčko pro děti.

Vybírejte si Misky na vajíčka podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Kalíšek je vyroben z kvalitního nerezu, je snadno omyvatelný. Kalíšek na vajíčko McEGG Materiál plast, barva oranžová. POTT stojánek na vajíčko KOZIOL (Barva-tm červená-malinova) Kč.


Nástěnná polička 80cm, barva šedá - matná. Zvedák na vajíčka Premier Housewares Bygone. Baleno v ochranné fólii.

Zdobí ho krásné ornamenty na lemu i na podstavci. Svěží jarní motiv v podobě. Velikonoce, ale také jako podložku pod.


Detail zboží Altom Porcelánový stojánek na vejce Spring. V nabídce máme stojánek na vejce z odolného australského porcelánu v čistě bílé barvě nebo veselé barevné provedení vhodné pro děti ze syntetického materiálu, který se snadno čistí a součástí je i nerezová lžička. V souvislosti s lidovými tradicemi pak vznikl zvyk zdobení vajíč.


Průměr cca 42mm, výška 52mm. Na druhé fotografii je stojánek s dřevěným vajíčkem pro ilustraci. Předmět vyrobený z masivu a určený k dekorování. Cena je uvedena pouze za stojánek.


Nevhodné pro děti do tří let. Rosenthal Springtime Sun stojánek na vajíčko Sun, ks. Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce.


Cube – stojánek na vajíčko. Hutschenreuther Springtime.

Vejce na měkko ještě nikdy nechutnala tak dobře. Představujeme Vám stylový stojan na vajíčko s kovovou lžičkou, která se pomocí magnetu udrží na stojanu. Tento dřevěný produkt vyrobený českou firmou Clap Design v prvotřídní kvalitě vám dokáže vykouzlit úsměv na tváři.

Buďte připraveni na koledníky s dřevěným zajíčkem se stojánkem na kraslic nebo si jen ozdobte svůj byt touto velikonoční dekorací. S dětmi si potom doma můžete stojánek nebo pouze vajíčka do něj ozdobit jakkoliv budete chtít. Vajíčka nejsou součástí balení.


Dřevěná slepička vyrobená z překližky, která slouží jako ozdoba a zároveň jako stojánek na vajíčko. Přírodní stojánek na vajíčko z akáciového dřeva je roztomilým pomocníkem u vašich snídaní. Plastovým kalíškům už dávno odzvonilo, vsaďte raději na dřevo. Osobní odběr od 1Kč.


Praktický stojánek na yoni vajíčka či jiné minerální kameny vajíčkového či kulatého tvaru. Yoni vajíčko - jaspis krajinný cca 3. Toto vajíčko je celistvé, nemá provrtanou dírku na prov. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Potřebujeme: tvrdý papír ks nůžky ks lepidlo ks vajíčko ks barevný papír červený ks oko ks.


Z tvrdého papíru vystříhneme. Aktivity, náměty pro dospěláky a děti v mateřské školce, škole. S tímhle stojánkem na vajíčko , nebo vlastně spíš létajícím talířem, se ale každá obyčejná snídaně promění v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky