středa 4. května 2016

Karlovarský porcelán bazar

Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Hlavní město Praha, cena 250Kč, od Foot Mas.

Popis: Retro,ale moc krásný značeny porcelán v perfektním stavu předání v Ostravě Hrabuvce nebo poštou. Ponúkam na predaj vázu a popolník z porcelánu ručne dekorovaného na glazúre. Návrh Jindřich Marek te roky, Bruselský štýl. Značené podglazúrnou značkou a ružovým trojuholníkom. Prodám sadu šesti úplně nových nepoužitých krásných dezertních talířů.


Kvalitní český značkový porcelán - značka Thun - karlovarský porcelán , talíře jsou ještě v originálním obalu, v perfektním stavu. Zdarma věnuji k sadě talířů zcela nových rovn. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Nabízíme gastro zařízení, nerez gastro techniku, příslušenství a gastro zboží pro vybavení profi gastro provozů. Karlovarský porcelán Veľký výber výnimočného porcelánu. Gastro bazar - gastrobazar. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Na predaj krásny porcelánový etažér, výška 32cm, stredová os je z dreva.


Dlhoročná tradícia a štýlový dizajn - krásny porcelán našich mám a babičiek aj trendový porcelán do modernej domácnosti. Celý bez poškodenia a samozrejme rozoberateľný. Dlho nebol využívaný a tak ho ponúkame ďalej. Možno práve taký hľadáte.


Krásny kúsok na váš stôl. Míšeňský porcelán je první evropský porcelán. Inzerát karlovarský porcelán v okrese Rychnov nad Kněžnou, cena dohodou, od lepinkapirkova na Sbazar.


Vložte inzerát do inzerce zdarma, inzerujte keramiku, porcelán.

Porcelán a sběratelství. Bazar online, inzerce zdarma. Kupujte výhodně a levně. Kompletní sada, nepoužitý, jen vystavený. RSS Keramika, porcelán.


Zde naleznete inzeráty s tématikou karlovarský porcelán. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky karlovarský porcelán , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky karlovarský porcelán na Vámi zvolené téma inzerce. Dnes, keď čítate tento text, nesie firma názov Český porcelán a počet jeho častí v súčasnom prevedení je 8tvarov. Tieto výrobky sú garantované Asociáciami sklárskeho a keramického priemyslu Českej republiky ako Český výrobok.


Společnost má ve svém výrobním programu ucelené tvary užitkového či hotelového porcelánu, speciální varný program, porcelán pro děti a zakázkové zboží pro velké mezinárodní řetězce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky