úterý 3. května 2016

Prodám odšťavňovač

Snadné nastavení optimálního programu. Design z broušené nerezové oceli, velký plnic. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Prodám odšťavňovač Sencor SJE 741SS.


Je nový, nepoužitý, pouze krabice je trochu dotlučená. Na ceně se dá domluvit. Osobní předání možné v Brně nebo v Uherském Hradišti. Optimum zakoupený v Makru. Málo používaný,bez vady,čistý.


Plastové části lze mýt v myčce mimo kovového kotouče se sítkem. Rozměry cca 20x35x43cm, váha 6kg. Doručím osobně po Praze nebo poštou.


Leštěný kryt motoru z hliníkové slitiny, plastové víko a sběrný koš Pogumov. Dobrý den, prodám staré mlýnky na maso, mák, odšťavňovač viz foto. Stav kompletní, funkční, různé druhy. Pište o jaký je zájem, dohoda o ceně jistá.


Vhodný na přípravu šťávy z jablek, hrušek, rybízu, hroznů, rajčat, rakytníku, aronie, řepy atd. Odšťavňovač Philips Avance Collection. Prohlédněte si aktuální inzeráty odstavnovac. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží?


Nadrž je vymytá, vhodná na zahradu, stavbu, olej, sypké materiály, obilí atd. Inzerce na bazaru je zdarma. Free Shipping Available.


Možnost osobního předání na trase Bohumín, Ostrava, Vsetín, Horní Lideč. Psací stoj, gril na dřevěné uhlí,AB Trainer, sušička na ovoce, odšťavňovač , kávovar (tchibo), indukční vařič, etagril automatic, fotostativ druopta, kuchynský robot Philips, bombičky CO pánské kolo Author, dámské kolo Favorit, Ložnice - Velká šatní skříň, poslel z bočníma s. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Neaktivní - expirovaný inzerát. Tento inzerát je starší než dní a jeho platnost nebyla prodloužena. Leží mi doma a tak snad se ještě někomu bude hodit, prodám , na prodej.


Je nerozbalený, v původních obalech, bohužel už po záruce. Ale nedotčený, nepopužívaný. Používal jsem jej pro mojeho narozeného syna, ale jelikož už je větší tak odšťavňovač prodávám. Nabízíme kvalitní odšťavňovače a mixéry různých značek a provedení.


Provádíme testy jednotlivých výrobků a odborně poradíme s výběrem vhodného odšťavňovače či mixéru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky