úterý 24. května 2016

Knihovny regály nábytek

K ukládání věcí doporučujeme policové regály. Na malém prostoru tak lehce uložíte vše, co potřebujete. Při výběru regálu nebo knihovny je d. Prohledněte si naši nabídku knihoven a regálů. Patříte li mezi fandy knížek, jste tady správně.


Nechte se okouzlit zajímavým zpracováním a vyberte si z naší nabídky například regály v oblíbeném dekoru dub sonoma.

Moderní i tradiční knihovny , různých rozměrů i materiálů. Ideální do obývacího, dětského pokoje i pracovny. V nabídce máme regály ze dřeva - ať už lakované či v přírodním provedení.


Dále regály z lamina v nejrůznějších odstínech i kovové regály. Ruská klasika, moderní poezie i Medvídek Pú jistě ocení čestné místo v pořádné knihovně. Ať jste fanoušek masivu nebo dáváte přednost industriálnímu stylu, u nás najdete ten pravý oltář pro své knižní skvosty.


Zobrazených 1-z celkově 1záznamů. Knihovny velké, malé, moderní i klasické.

Vysoké, menší, úzké, široké regály a police do garáže, chodby, kuchyně nebo dětského pokoje. Potřebujete kvalitní nábytek , který dlouho vydrží a zároveň působí esteticky? Vybírejte v ASKO – NÁBYTEK.


Chcete mít dokonalou knihovnu plnou knížek, která se hodí do každého prostoru? Vyberte si praktické, všestranné a kvalitní dřevěné regály a knihovny z masivu a splníte si veškeré představy. Pak vás jistě potěší naše nabídka knihoven, regálů a polic, do kterých svou literární sbírku pěkně vystavíte. K tomu všemu slouží regály a police z naší nabídky.


Najdete tu police na zeď, knihovny , regály nebo dokonce prosklené vitríny. Záleží jen na tom, co se vám domů hodí nejvíce. Moderní zařízení vašeho bytu by mělo být přehledné a velice jednoduše řešitelné regály. Do nich máte možnost uschovat prakticky vše, co vás jen napadne. A když je doma pořádek ve věcech, je klid i na mysli.


Co se týče kuchyně nebo jídelny, zde zajisté oceníte regály do spíže nebo originální regály na víno. Pokud nejste zrovna fanouškem trávení. Ano, mám zájem o přihlášení k odběru e-mailového newsletteru JYSK, který obsahuje inspiraci, nejnovější nabídky, novinky a informace o aktuálních kampaních vztahujících se na celý sortiment společnosti JYSK Česká republika. Nabízíme knihovny , regály a otevřené skříně za skvělé ceny.


Z důvodu současné situace ohledně Coronaviru nejsme momentálně schopni dodávat Vámi objednané produkty včas.

Doufáme že se jedná o chvilkové opatření,celou situaci bedlivě sledujeme,abychom vám opět dělali radost z Vámi objednaného nábytku. Vážíme si klientů současných i budoucích. Doporučujeme Nejnižší cena. V kategorii knihovny a regály najdete nejenom nábytek vhodný na uskladnění knih, ale například i šanonů ve Vaší pracovně. Některé naše knihovny vypadají skutečně elegantně a budou se u vás doma nádherně vyjímat.


Mohou být nejen skvělým designovým doplňkem, ale zároveň i pomáhají rozšířit velikost odkládacích ploch a maximálně tak využít prostor v každém bytě. Rohové lavice, PC stoly, sedací soupravy, postele, skříně, komody. Nábytek z Lamina a Voštiny. V této kategorii naleznete netradiční, originální, designové a atypické regály , knihovny a policové díly. Kategorie zahrnuje zejména zajímavé a exotické regálové a policové stěny do obýváku pro ukládání různých předmětů a knih.


Uschovat tak kupříkladu knihy již nebude tak obrovský problém, jak se dříve zdálo. Dokonce i knihy můžete dát do knihovny , která dokáže pojmout obrovské množství knih. Zatímco stojací regály poskytnou dostatek prostoru i pro kompletní sbírku knih vaší manželky, závěsné regály snadno pojmou nádobí či dekorační předměty.


Příznivci pořádku pak jistě ocení regálové systémy do šatny či dětského pokoje, kde pomohou zkrotit chaos v hračkách vašich malých nezbedů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky