úterý 17. května 2016

Pracovní deska kuchyňská

Vyberte si například dub, buk, old wood nebo dekor mramoru. Desku na kuchyňskou linku si nechte vyrobit na míru. Naše kuchyňské pracovní desky testujeme tak, aby zvládly až let používání a na tyto roky vám také poskytujeme záruku. Kromě desek ve standardních rozměrech nabízíme i pracovní desky na míru, které se vám maximálně přizpůsobí. Tyto pracovní desky na míru jsou vyráběny z řady materiálů - z laminátových desek.


Na trhu je totiž hodně dostupných druhů. Kuchyňská deska - přítel na hodně let. Abyste si vybrali to nejlepší, podívejte se na typy desek. Dřevěná deska je vhodná do každé kuchyně. Pracovní deska Pracovní deska do kuchyně.


Jsou na ni kladeny extrémní nároky, neboť musí snášet nejen velkou mechanickou zátěž, ale i třeba rozlité víno, odstřikující omastek z pánve anebo odložený hrnec s rozpáleným dnem. Právě na ní probíhají veškeré přípravné práce při vaření i vaření samotné. Měli byste proto jejímu výběru věnovat zvýšenou pozornost. Je proto velmi důležité znát přesné rozměry jednotlivých částí.


Pracovní deska kuchyňská

Detail produktu Do obchodu. Dřevotřísková deska povrchově upravená odolným laminátem. ABS hrana na bocích desky o tloušťce mm. Boky desky v barvě UNI – hladká. Obkladový panel Naturel 117.


Není vhodné pro použití ve vlhkém prostředí. Hloubka pracovní desky je cm. Požadovanou délku pracovní desky prosím vepište do poznámky v objednávce.


Pracovní deska kuchyňská

Hledáte zajímavý a praktický interiérový a exteriérový materiál? Vsaďte na vysokotlaký laminát HPL. Dodáváme také nábytkový beton, slinutou keramiku, kamenné dýhy, kompaktní desky či umělý kámen. Elegantní opracování a přírodní barvu kamene totiž jen stěží napodobíte umělými materiály. Před tisíci lety vytvořila příroda nekonečnou paletu barev a vzorů v kameni při jeho formování.


Nelíbí se vám stará kuchyňská deska , kterou máte doma? Máme pro Vás ideální řešení. Kvalitní kuchyňská pracovní deska je alfou a omegou kuchyně. Při výběru kuchyňské desky musíme zohlednit odolnost, higienické vlastnosti a hlavně jestli si deska dokáže udržet určítý standart i mnoho let. V našem článku se podívejte na testovaní žulové desky.


Inspirujte se jak vybrat správnou kuchyňskou desku. Děkuji pracovníkům firmy Granit Holec za perfektně provedenou práci! Zároveň bych chtěla firmě poděkovat za pochopení, s jakým mi vyšli vstříc při domlouvání termínů pro zaměření a instalaci desky. Vše proběhlo k mé velké.


Vyrobena v dekoru tmavě šedý travertin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky