pondělí 2. května 2016

Ubrus na zahradní stůl

Lemování po celém obvodu. Taftový ubrus , stříbrný, cca 140. Ubrus na stůl , krémový s potiskem, cca 1x 1cm.


Nabízíme sady polstrování a ubrusů na zahradní stůl , které jistě zútulní Vaše posezení v zahradě. Podsedáky zajistí měkké, suché a teplé sezení a ubrus zase hygienické stolování. Při znečištění lze ubrus vyprat a nemusíte mít strach z poškození dřevěného stolu.

Polstry na zahradní nábytek - komfort pro vás Ubrusy. Odolají proto i náročnějším podmínkám Vaší zahradní párty. Složené faldíky na ubruse vyrovná sluneční teplo a pokud potřebujete jiný rozměr ( ubrus má velikost 1x 1cm), pomocí nůžek jej zastřihnete do potřebného tvaru. V noci nezapomeňte zahradní ubrus zabezpečit proti větru, nejlépe na něj postavte osázený hliněný květináč.


Uvidíte, že vstřícně působící stůl. Jídlo poté budeme vnímat všemi smysly a lépe si ho vychutnáme. Váš stůl může být elegantní, romanticky rozkvetlý či jarně pastelový. Slavnostní příležitosti pozvedne látkové prostírání.


Pokud dáváte přednost praktickému využití, určitě vás zaujme teflonový ubrus.

Jelikož dokáže odpuzovat tekutiny, tak se. Je pro šest osob a snadno se otírá vlhkým hadříkem. Hezký a praktický doplněk na venkovní stolování: tento ubrus na zahradní stůl je vyrobený z čisté bavlny a je opatřený úpravou odpuzující vodu a nečistotu. Díky materiálu nenáročnému na údržbu jej můžete po grilování nebo po zahradní party jednoduše otřít vlhkým hadříkem a další zahradní slavnosti nestojí. Látkový vánoční a velikonoční na svátek.


Ubrusy na jídelní stůl pro každou příležitost. Na každodenní stolování teflonový, pvc ubrus nebo pevnější pvc s textilním podkladem. Na venkovní párty papírové ubrusy. Chcete běhoun nebo kulatý ubrus ? Ušetřete čas výběrem ubrusu na jednom místě na FAVI. Hledáte ubrus , který rozjasní váš jídelní stůl ? V e-shopu nabízíme krásné a kvalitní ubrusy velmi levně.


Ze široké palety zboží si vyberete ubrus na svatbu, oslavu narozenin, výročí, na jídelní či pracovní stůl. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Protože pokud je pro vás klasický ubrus příliš, stačí si vybrat jeden z běhounů na jídelní stůl. A to klidně už ten hotový kusový, nebo šitý na míru přesně pro vás.


Variovat dekoraci tak můžete nejen podle ročních období a svátků.

Běhoun na jídelní stůl se klidně může stát ukazatelem vaší nálady. Ve vašem domě, na chalupě, všude bude tato série vypadat krásně. Prohlédněte si celou tuto krásnou vánoční sérii Hello Deer.


Kvalitně ušitý ubrus nabízíme na stoly kuchyňské, konferenční, kancelářské a zahradní. Rádi Vám ušijeme ubrus na míru do dnů. Zároveň souhlasím s pravidly a podmínkami odběru newsletteru.


Souhlas je možné kdykoli zrušit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky