pátek 2. října 2015

Skleničky na šampaňské

Elegantní sklenice pro podávání šampaňského, sektu a šumivých vín vyrobené z prvotřídního křišťálového skla s tvrzeným okrajem, včetně luxusních sklenic s jednolitým tvarem bez spojů. Dopřejte si sklenku sektu z kvalitní skleničky. V kvalitních sektových sklenicích flétnového typu o objemu 1až 2ml váš oblíbený nápoj dokonale vynikne.


Velký výběr sklenice na šampaňské , které rozzáří vaše slavnostní chvíle. Nabízíme elegantní úzké tvary fléten na sekt, ale také tradiční tvary misek.

Slavnostní atmosféru zdůrazní různé dekory - barevné, broušené, zlacené či zamilované. Vybírejte z 1produktů v kategorii skleničky. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. SVATBA - RUČNĚ BROUŠENÉ SKLENIČKY NA ŠAMPAŇSKÉ Z OLOVNATÉHO KŘIŠŤÁLU CRYSTAL BOHEMIA - FLÉTNA - KUSŮ.


Broušené skleničky na šampaňské z olovnatého křišťálu FLÉTNA PbO. Dlouholetá tradice sklárny BOHEMIA. Typické vlastnosti olovnatého křišťálu – jeho čistota a vysoký index lomu světelného paprsku.

V kolekci Bistro, která má nejširší zastoupení, nabízíme ucelenou kolekci sklenic na různé typy nápojů, především vín. Diamante sklenice na šampaňské pro zamilované s motivem srdce 210ml 2KS. Máte v horkém letním dnu rádi ledové frapuccino, nebo jen trochu džusu po ránu?


Prohlédněte si náš sortiment sklenic z IKEA. Máme opravdu široký výběr v různých tvarech, barvách a stylech – zvolte tak, aby se vám sklenice hodily ke stolnímu nádobí. Nakupovat můžete online nebo v obchodním domě. Záleží Vám na každodenní eleganci?


Výrobky vybrané týmem stylistů rychlé doručení 1dní na vrácení zboží. Všechny tři typy skleniček mají něco společného, tím je dlouhá noha, díky které sklenici na sekt můžete pohodlně držet tak, aby se její obsah příliš nezahříval. Skleničky Na Šampaňské.


Tradičně se v nich podávalo nejen šampaňské , ale i šumivá vína a sekty nebo šampaňské. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Mimochodem skrývají malé tajemství, které jen tak neobjevíte: maličké zdrsnělé místo na dně skleničky se postará o optimální perlení. Designové sklenice na bílé a červené víno.

Exkluzivní nápojové sklo Crystalex. Nápojové sklo pro společenskou příležitost na aperitiv,víno, šampaňské ,pivo,whisky. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Nabízíme ruční pískování sklenic na víno, nealko sklenic, hrnečků, půllitrů, misek, karaf a váz. Motivy k jubielu, svatbě, narozeninám, firemní loga nebo jen tak pro radost.


Motivy můžete kombinovat s textem nebo jinými motivy v nabídce. Vyberte si motiv nebo styl písma a zboží, na které si budete přát pískovat. Plastové skleničky a kelímky - Ubrusy, stolové šerpy, papírové talíře, kelímky, brčka, plastové sklenice, ubrousky, jmenovky pro slavnostní příležitosti.


Party stolování efektně dozdobí vhodné party doplňky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky