čtvrtek 1. října 2015

Aeg sušička s tepelným čerpadlem

Sušení při nízkých teplotách je ke tkaninám šetrnější, proto oblečení zůstane déle jako nové. Vyspělé sušičky AEG s tepelným čerpadlem vám umožní sušit veškeré oblečení ve vašem šatníku. Vyspelé sušičky AEG s tepelným čerpadlom vám umožnia sušiť všetko oblečenie vo vašom šatníku —od hebkého vlneného svetra cez každodenné pracovné košele až po lyžiarsku bundu. Zjistit více o AEG T8DBG48SC sušička s tepelným čerpadlem.


Aeg sušička s tepelným čerpadlem

Pro všechny, kdo tráví volný čas aktivně a sportovní oblečení má v jejich skříních nezanedbatelné místo. Díky sušičkám s tepelným čerpadlem můžete ušetřit až polovinu oproti klasickým kondenzačním sušičkám. Kvalitní sušičky AEG najdete v naší nabídce na Electro.


Sušičku vám přivezeme a zdarma vyneseme do patra. Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem nevypouští tolik tepla a vlhkosti do okolí. Kvůli konstrukční složitosti ji pořídíte s vyššími náklady. Vyšší cena má však dobrou návratnost v úspoře elektrické energie oproti klasické kondenzační sušičce.


AEG T8DEG48SC Sušička prádla - s tepelným čerpadlem. Je to strážce vlněných svetrů. Nyní můžete sušit v bubnové sušičce vše, co vyperete. Tato sušička disponuje chytrými snímači vlhkosti OptiSense, které zajistí optimální spotřebu energie při sušení prádla.


Jak funguje sušička s tepelným čerpadlem ? AEG používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran. Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items.


Aeg sušička s tepelným čerpadlem

Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Sušička prádla AEG T8DBE68SC s technologií tepelného čerpadla dosahuje nebývalé energetické úspornosti až. Víte, jak tepelné čerpadlo funguje? Zpětný chod bubnu sušičky AEG T8DBE48SC uvolní šaty a zabraňuje zamotání a pomačkání.


Navíc jako jediný domácí spotřebič využívá jak chladící. Využití tepelného čerpadla sušiček s tepelným čerpadlem vede k výrazným energetickým úsporám až o polovinu ve srovnání s klasickými kondenzačními sušičkami. Pokud sušíte prádlo často, sušička s tepelným čerpadlem se vám určitě vyplatí. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových. Sušičky prádla s tepelným čerpadlem AEG na Alza. Sušička prádla s tepelným čerpadlem AEG T9DBA68SC má velký buben o objemu 1litrů, kam se s přehledem vejde až kg. Do nerezového bubnu se vejde až 8kg vašeho prádla.


Společnost AEG , jejíž sušička získala vysoké ohodnocení téměř v každé kategorii, byla prvním výrobcem, který na trh uvedl sušičky s tepelným čerpadlem. Sušička s tepelným čerpadlem je vlastně kondenzační sušička , kde je vlhký horký vzduch proudící z bubnu ochlazován pomocí tepelného čerpadla. Máme kondenzační AEG s tepelným čerpadlem.


Sama jsem si spočetla, že mě sušení přijde na 1Kč měsíčně, takže to docela sedí A to mám devět let starou pračku, až se rozbije a koupíme úspornější, bude zase sušení levnější. Výborné parametry za stále ještě ucházející finanční obnos nabízí sušička prádla s tepelným čerpadlem AEG AbsoluteCare T8DBG48WC. Ta udělá radost především těm zákazníkům, kteří vyžadují co největší úsporu energie.


Nabízí řadu praktických programů a funkcí pro ty nejlepší výsledky. Volně stojící kondenzační sušička v bílém provedení nabídne klasický vzhled a celou řadu opravdu praktických funkcí, které minimalizují pomačkání prádla a maximalizují svěžest. Funkce AbsoluteCare či sušení při nižších teplotách si šetrně poradí se všemi druhy tkanin.


Do sušičky už se nemusíte bát přidat jak oblečení z funkčních materiálů, tak delikátní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky