pondělí 12. října 2015

Nádobí na indukční sporák

Zaznamenejte si rozměry indukční plotýnky nebo varných zón na desce a vezměte si je sebou na nákup nádobí. Mějte na paměti, že indukční plotýnka či zóna musí mít menší průměr než je průměr hrnce či pánev. Vybírejte si Sady nádobí podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Pořiďte si hrnce na indukci a věřte, že pocítíte rozdíl.


Princip je ten, že elektrický proud prochází spirálami ve sporáku a vytváří elektromagnetické pole, které se díky indukčnímu nádobí mění na silný zdroj energie. Díky tomu je vaření na indukci rychlejší a úspornější.

Pánve na indukci „Kvalitní kastrol s nepřilnavým povrchem. Bez pořádné pánve neuděláte ani jedno. Indukční nádobí – jaké má vaření výhody? Na indukční nádobí nedají dopustit všichni, kdo milují maso z pánve a těstoviny.


Vyzdvihují u tohoto typu vaření rychlost a taky úsporu energie. Jak vybrat indukční sporák. Sporáky s indukční varnou deskou nabírají na popularitě díky neoddiskutovatelným výhodám, jako je bezpečnost a efektivita.


Tyto modely v sobě vlastně kombinují dva spotřebiče – varnou desku a troubu a na základě toho by měl probíhat i jejich výběr.

Je tedy potřeba zaměřit se jak na. Na této se několik lžiček oleje ohřeje na smažící teplotu za pouhých deset sekund. Navíc jídlo se na povrchu vařiče nepřipaluje, neboť jeho povrch je téměř studený. Na všechny typy ohřevu včetně indukce - hrnce vhodné na indukci je možné použít i na ostatní druhy ohřevu (plyn, elektrika, sklokeramika).


Máte-li indukční sporák a přejete si na něm používat pánev wok, ani to není problém. Pokud jste čerstvými majiteli varné desky na principu indukce, nemusíte hned vyhazovat staré nádobí – prostě jen vyzkoušejte, zda dno je z magneticky vodivého materiálu (nebo z něj má alespoň vložku). Podívejte se na indukční sporáky s dlouholetou tradicí.


Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Order Your Hoover Spare Parts Online Now. Za zmínku určitě stojí také profesionální řada nádobí Silampos, která je vyráběná v Portugalsku. Z titanového nádobí jsme pro vás vybrali německou firmu BAF, se kterou máme ty nejlepší zkušenosti už více než let. Nedá se jednoznačně říci, který materiál je na vaření nejlepší.


Záleží vždy na způsobu a. Jeho největší předností je zejména úspornější provoz než v případě ostatních elektrických spotřebičů. V indukční desce je ukrytá cívka se silným magnetickým polem, které působí přímo na dno hrnce a tím ho ohřívá. Jediný rozdíl je v indukční desce, na kterou potřebujete speciální nádobí.


Na druhou stranu se jedná o nejbezpečnější varnou desku, protože ohřívá jenom přiložené nádobí a jakmile jej sundáte, je plocha naprosto studená.

Proto se nádobí na indukci vyrábí nejčastěji se „sendvičovým“ dnem tvořeným vrstvami nerezové oceli, mezi které je vložena deska z běžné oceli. Případně se kombinuje ocel a hliník. Proto v naší nabídce naleznete pouze výrobky evropských ověřených výrobců s. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Nádobí na indukci má oproti běžnému nádobí speciální sendvičové dno umožňující indukční vaření, které je rychlé a prokazatelně šetří elektrickou energii. Sady indukčního nádobí tak ocení každý, kdo si užívá výhod moderního vaření. Jaké nádobí je vhodné na indukční varnou desku. This feature is not available right now. Please try again later.


Obecná informace, jak se doma přesvědčíte. Zda je nádobí opravdu na indukci můžeme poznat jednoduchým testem – přiložíme magnet na dno nádobí. Pokud magnet bude na dně nádobí držet, můžeme jej použít na indukční varné desce. Symbol indukčního nádobí. Většina výrobců značí indukční nádobí zespodu nádoby grafickým symbolem cívky nebo také slovním.


Může se stát, že některé, často opravdu velmi staré hrnce, na ní ale fungovat budou. Pokud však nevlastníte sadu poctivých hrnců po babičce, připravili jsme pro vás pár ra jak si vybrat indukční nádobí dle vašich potřeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky