úterý 20. října 2015

Bambusová osuška

Bambusová osuška

Jsou odolné vůči bakteriím a plísním a velmi rychle schnou. Dobrou službu vám provedou nejen v koupelně, ale velmi vhodné jsou také do sauny, kde je vysoká vlhkost vzduchu. Dále nabízíme froté ručníky a osušky, utěrky, župany, pyžama, plážové osušky, ložní povlečení.


Bambusová osuška

Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Bambusové ručníky a osušky, které vás uspokojí. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.).


Rýchlo schne, zabraňuje vzniku baktérií a plesní, je antialergická a príjemná na dotyk. Heboučká bambusová osuška s nádherným hedvábným leskem nesmí chybět ve. Tyto osušky - vyšívané zlatou nití,. Osušky z bambusového vlákna jsou měkké a velmi příjemné na dotek. Ručníky a osušky, top-povleceni.


Bambusová osuška

Vyzkoušejte ručníky nebo osušky z klasického froté nebo z úžasného bambusového vlákna a nechte se pohltit jemností, která vás obklopí. Díky tomuto zpracování je bambusová osuška mnohonásobně savější, měkčí a jemnější než klasické bavlněné osušky. Jedinečná bambusová froté osuška s kapucí v rozměru 100x100cm s výšivkou. Osušky díky vysokému poměru bambusového vlákna mají vynikající savou schopnost a jsou krásně hebké. Luxusní bambusové osušky vynikají svou jemností a savostí.


Díky bambusovým vláknům zabraňují šíření bakterií, takže jsou vhodné i pro lidi s citlivou pokožkou. U nás si můžete vybrat z mnoha krásných barev, které rozzáří Vaši koupelnu. Dopřejte svému tělu tu.


Sú odolné voči baktériám a plesniam a tiež veľmi rýchlo schnú. Tento web používa súbory cookies. Dotknutá osoba stlačením tlačidla „ROZUMIEM“ potvrdzuje, že bola oboznámená s uvedenými informáciami a súhlasí s nimi. Produkt obsahuje varianty. Mušelinová osuška Samiboo.


Spojení vysoké gramáže, dutinkové vazby a bambusového materiálu dělá z bambusové pleny jednu z nejsavějších plen, které kdy byly vyrobeny. Zdobí ju elegantná zlatá bordúra s motívom bambusu. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam sú osušky z bambusového vlákna pevnejšie a majú 3× vyššiu nasiakavosť ako bavlna. Skladem - Ihned k odeslání (ks) „Hýčkejte jemnou pokožku děťátka po koupání a dopřejte mu stejný pocit, jako v mámině náručí, i v měkkých osuškách XKKO BMB. Vám nabízí širokou nabídku kvalitních bambusových ručníků a osušek, které jsou nepostradatelným doplňkem každé koupelny.


Bambusová osuška

Luxusní a elegantní osuška s bordurou s lesklými proužky v červené barvě. Kvalitní bambusové osušky jsou vyrobeny z velmi jemných a kvalitních bambusových vláken, což při jejich vysokém obsahu zaručuje hebkost, měkkost a výbornou savost již od prvního použití. Lola – bambusová osuška je vyrobena z bambusového vlákna ve smyčce, díky čemuž dopřejete své pokožce nejvyšší stupeň hýčkání a péče. Osnova, do níž jsou bambusové smyčky vpleteny, je vyrobena z bavlny - celkové složení je procent bambusového vlákna a procent bavlny.


Toto množství bambusového vlákna je. Váš dotaz zodpovíme v nejbližším možném termínu, obvykle v nejbližší pracovní den. Odpověď Vám bude také zaslána na vyplněnou e-mailovou adresu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky