pondělí 5. října 2015

Neviditelný držák police

Vše pro výrobu nábytku. Nosnost páru při hloubce police 300mm = 30kg. Umožňuje třístranné seřízení-vertikální,boční a seřízení sklonu. Montáž do stěny pomocí hmoždinek pr. Průměr trnu mm,délka trnu 1mm,celková délka 1mm.


Minimální tloušťka police 25mm. Snadné uchycení truhlíku na parapetu, bez vrtání do fasády. Snadné přichycení buď k rámu plastového okna nebo pomocí samolepícího adaptéru k parapetu.


Praktické police a regály jsou nedílnou součástí interiérů. Poslouží vám v kuchyni, dětském či studentském pokoji, koupelně, předsíni i dalších místnostech. Skvěle se uplatní také v kancelářích nebo domácích pracovnách.


Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku, jako jsou nábytkové kování a hrany, plošné materiály, truhlářské řezivo, kuchyňské skříňky, pracovní desky, laky, lepidla, tmely aj. Profesionálním výrobcům nábytku, truhlářům a šikovným kutilům nabízíme kvalitní nosiče polic a také policové podpěry. Seženete u nás také závěsné podpěrné konzole nebo úhelníky, v odlišných barevných odstínech a různých velikostech.


Dodáváme odlehčené Ikea police s neviditelným uchycením. Samonosné poličky se nasunují na předem připevněný neviditelný držák polic, který je součástí výrobku. Závěsné kování slouží ke snadnému uchycení skříněk na stěnu.


Umožňuje upravit polohu skříňky v případě, že vrták sklouzne a hmoždinky. IF- neviditelný držák polic Triade Mini. K č bez DPH 14Kč s DPH. Držáky na police nejsou jen nutností.


Vybírejte z množství tvarů, barev a provedení a slaďte je s celým interiérem. Policové držáky jsou vhodné pro dřevěné i skleněné police. Držák police 2-25mm, matný chrom,12kg, balení 2ks: doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Výběr spojovacích prvků. Chcete-li zvolit správný držák , musíte vzít v úvahu druhou položku, stejně jako vědět, jaká funkce je určena pro polici. Neviditelný držák je kloubový závěs a kovové tyče.


Smyčky připojené k zadní straně police , vyrábějí značení. Tyto hroty budou sloužit jako neviditelný držák police. S pomocí potřebných nástrojů se ve stěně.


Zavěste poličku na dlaždici Pro montáž police na dlaždice je lepší použít vrták nebo perforátor, hmoždinky a šrouby. Hrany a kování pro truhláře. Polici je třeba namontovat s použitím vrutů a hmoždinek vhodných pro určitý druh stěny, v souladu s řádnou praxí.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nosný kovový držák , který se dá báječně použít i bez použití ozdobných krytů, se ke stěně připevní pomocí jediného šroubu.


Neviditelný držák police

Dvoudílný kryt se zvířecím motivem se pak na držák jednoduše nasadí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky