pátek 9. října 2015

Plechové cedule retro české

Dekorační plechové cedule mají širokou oblast využití. Naše stránky se zaměřují na automobily, motocykly, staré reklamy amerického stylu a podobně. Nejčastější motivy, které zde najdete, jsou například Indian, Harley Davidson, Route 6 Ford Mustang, Chevrolet, Plymouth, Porsche a mnoho dalších.


Najširšia ponuka dekoračných retro cedúľ. Skrášlite si svoj byť, kanceláriu alebo kaviareň.

Najlepšie ceny trhu a všetko okamžite skladom. Nemusíte stěhovat nábytek, nemusíte tapetovat, ani malovat. Stačí pořídit si nevšední stylovou dekoraci z naší bohaté nabídky. Nádherné plechové retro cedule jsou navíc prakticky nezničitelné, takže mohou zdobit nejen byt a kancelář, ale i hospodu či dílnu. Find It All On eBay with Fast and Free Shipping.


Plechové Cedule České. Zobrazit filtr Zobrazit filtr Cena – Kč. Výrobce Nostalgic Art Dostupnost Vše Pouze skladem Řazení Nejprodávanější Od nejlevnějšího Od nejd.

Tato cedule dodá nápovědu každému, kdo ji bude potřebovat! Umístěte ji v koupelně, blízko pračky a uvidíte. Pevně věříme, že tyto omyly budete nacházet méně častěji. Dekorace Cedule Hledat text Cena Levné do 2Kč 2- 8Kč Od 8Kč -Hledat Barva Materiál plechové smaltové dřevěné plastové keramické Motiv citáty a nápisy reklama města krajina květiny auta film Styl retro vintage.


Cedule jsou vynikající dárek pro vtipné potěšení nebo bo zkrášlení interiéru osobního nebo komerčního prostoru. PLECHOVÉ RETRO CEDULE NA ZEĎ. Buďte výjimeční, originální a trendy! Jak toho docílit a upoutat pozornost? Přeci jednoduše, a to pomocí cedulí!


Nabízím retro plechové krabice, vše ve výborném stavu , pouze černá trochu poškrábána. Gritzner-černá d-17cm,š-8cm,v-4cm, Nejradeji jako komplet, ale není podmínkou, Cena za vše 600kč. Hledáte originální dekoraci interiéru? Naše plechové cedule jsou tím správným řešením! Pověste si na zeď retro ceduli, která dodá místnosti na jedinečnosti.


Hodnocení produktu:. Popis produktu Originální plechová cedule s retro motivem s otvory pro upevnění na zeď.

Cedule je z kvalitního a silného podkladu u kterého nehrozí prohnutí či zlomení. Tak proč si nepořídit aspoň dekorativní plechové cedule a mít tuhle legendu ve svém domově? Vybírat můžete z designu retro motorek, současných silných mašin nebo samostatného znaku značky Harley. V nabídce máme i plechové cedule italské značky.


Môžete s nimi dekorovať vašu kuchyňu alebo obývačku, pretože vintage rustikálny štýl plechových cedúľ sa tam jednoducho hodí! Samozrejme, že máme ceduľu Route pre tých, ktorí zbožňujú divoké cestovanie. Vytvorte si koláž, alebo nájdite vašu obľúbenú plechovú ceduľu!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky