pátek 16. října 2015

Pračka se sušičkou tepelné čerpadlo

V našem srovnávacím testu nejlepších praček se sušičkou jsme se důkladně věnovali více než deseti pračkám. Pračka se sušičkou v sobě pojí dva spotřebiče. Sušení ovšem v případě kombinovaného spotřebiče není zcela rovnocenné sušení v sušičce, větší důraz jsme tedy kladli na praní, jako primární funkci. Náš invertní motor patří mezi ty nejodolnější, proto na něj poskytujeme desetiletou záruku. Navíc je tichý a energeticky úsporný.


Na rozdíl od běžných motorů nepoužívá kartáče, což snižuje hluk, opotřebení i vibrace.

Vaše pračka se sušičkou tak bude poskytovat vysoký výkon při nízké hladině hluku dlouhé roky. Tepelné čerpadlo kontroluje teploty a pohyby bubnu, aby zajistilo rovnoměrné praní a sušení veškerého prádla. Spolu s pokročilou množstevní automatikou tak patří toto zařízení 2vmezi nejlépe vybavené modely. Předem plněná pračka se sušičkou AEG Dualsense L7WBG47W se stane ochráncem vašich funkčních oděvů.


Technologie DualSense přizpůsobí teplotu vody a pohyb bubnu různým tkaninám a ušije program na míru právě pranému oblečení. Ve výsledku dochází k nižší spotřebě elektrické energie, sušička s tepelným čerpadlem je tak ideální pro. AEG L9WBC61B je volně stojící pračka se sušičkou. KOKombi spotřebuje až o méně energie, než spotřebiče z energetické třídy A.

Ta se opravdu hodí spíše a jenom jako řešení v případě téměř nulového prostoru, jako třeba v garsonkách. Sledujte novinky přímo ze svého profilu! V našem testu jsme hodnotili méně běžné i zcela běžné funkce a dobrou zprávou je, že pračka se sušičkou LG nepostrádá žádnou z nich.


Začneme-li od těch standardních, s ovládáním vám pomůže displej v horní části pračky, na kterém můžete navolit mimo jiné i odložený start. Pro bezpečí vašich dětí a vaší. Existuje pračka se sušičkou , která by obsahovala tepelné čerpadlo ? Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.


VOLNĚ STOJÍCÍ PRAČKA SE SUŠIČKOU Sušte vše, co perete, najednou. Táto technológia podľa výrobcu znižuje spotrebu energie až o (vďaka upraveným programom), čo je minimálne odvážne vyhlásenie. Princíp je taký, že tepelné čerpadlo kontroluje teploty, spolu s pohybmi bubna, a zaisťuje rovnomerné pranie a sušenie. K úprave programov navyše využíva znalosti tkanín. KOKombi využívá nepřekonatelné znalosti tkanin pro ty nejúčinnější a nejúspornější programy.


To má za následek úsporu až energie a vody u každého programu ve srovnání s. Systém DualCare detekuje typ tkaniny a hmotnost náplně, poté upraví teplotu a pohyb bubnu tak, aby se každému kusu prádla dostalo té nejlepší péče. Tkaniny díky tomu budou déle vypadat a působit skvěle. Ochrana osobních údajů a cookies Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Nová pračka se sušičkou Kombi s technologií DualSense přizpůsobí teplotu a pohyb bubnu různým tkaninám a upraví programy dle specifické náplně. Nízké teploty pro vyšší účinek a větší úsporu.

Práčka so sušičkou šetrí vašu peňaženku. Praktická volně stojící pračka se sušičkou L9WBA61B od společnosti AEG se stane skvělým pomocníkem v každé vytížené domácnosti. Kombinace těchto dvou spotřebičů v jednom vám navíc ušetří potřebné místo v koupelně. Kapacita sušičky je kg, praní dokonce kg, hodí se tedy i do početnějších rodin. Tato kombinovaná pračka se sušičkou je vybavena Invertorovým motorem s letou zárukou.


Její další obrovskou předností je rychlost, kdy v programu „1hodina praní a sušení“ pračkosušička vypere a vysuší menší. Systém DualCare - ideální nastavení pr o vaše prádlo Systém DualCare automaticky upraví programy podl e typu tkaniny a hmotnosti náplně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky