pondělí 19. října 2015

Pivní dárky

Chceme potěšit všechny pravé pivaře, pivní fajnšmekry a znalce. Vybavte se u nás ručně výráběnými půllitry, korbely, džbány, pivní literaturou a dalšími originálními dárky. This site won’t let us show the description for this page. Tyto Obchodní podmínky upravují vztahy mezi kupujícím a. Chcete-li dostávat zajímavé tipy na pivní dárky , novinky z.

Svět, v němž platí naše heslo – Drink different…. Protože vše odesíláme z České republiky, může nějakou dobu. Hledáte dárek pro někoho, kdo miluje pivo?


Z naší nabídky dárků s pivní tematikou nebo širokého palety balíčků předdefinovaných našimi experty si zajisté vyberete! Dost už bylo vína na Vánoce! Pořiďte mu vtipný pivní dárek.


Co byste řekli na hodiny, originální krígel, pivní sklenici pro nejlepšího tátu nebo nafukovací chladicí box na láhve s pivem?

Inspirujte se bohatou nabídkou pivních dárků na e-shopu SuprovéDárky. Originální dárky pro milovníky piva. Pivní dárky pro muže nemusí být. V zemi, kde je pivo doslova národním nápojem se najde vždy někdo, kdo ocení originální pivní dárky v podobě půllitru či vtipného pivního trička nebo praktického otvíráku na pivo.


Jaké dárky potěší pivaře? Vyberte si z naší pestré nabídky exkluzívních pivních setů a dárkových balení piv a rozšiřte jeho chuťové zku. Nevíte, co koupit muži pivaři? Jaký dárek je nejlepší a ideální když máte kamaráda, přítele, tátu nebo dědečka pivaře? Máme samé originální nápady, inspirace a vtipné tipy na dárky vhodné pro pijany a milovníky piva k narozeninám, Vánocům, k svátku i jiné příležitosti.


Perfektní hrnek pro každého správného pivaře. Je pravda, že přes pracovní dobu asi není moc vhodné pít kávu nebo čaj s pivní sklenice, proto je tento originální hrnek ideální náhradou. V této sekci si můžete zakoupit piva z malých pivovarů a pivní speciály, které jejich autoři vaří s opravdovou láskou. Ať již Ležák, Stout, Ale nebo jiný pivní styl, vždy vám naše piva přinesou nezapomenutelný pivní zážitek. Jestli sháníte originální dárek, tak jste tu správně!


Nabízíme netradiční dárky pro muže.

Dárky , kterých se nemůžete dočkat, až dorazí, protože víte, že příjemce bude milovat jejich otevření! Dárky , u nichž se shromáždí lidé na oslavě doma nebo v kanceláři, protože půjdou za zvukem praskajícího dřeva. Každý oslavenec si musí svůj dárek vypáčit z dřevěné.


Ukázka - originální pivní dárky s libovolným jménem a číslem. Půllitry s nápisem podobným jako je v ukázce jsou originální dárky pro pivaře k narozeninám. Na půllitr si napíšete jméno pivaře a číslo podle toho, k jakým narozeninám budete pivní dárek předávat.


Darujte netradiční pivní speciály v krásných dárkových baleních, nebo jiné pivní dárky. Co ti chlapi na tom pivu vidí, to nechápu, ale není nutné nad tím polemizovat, kroutit hlavou, ale prostě to přijmout jako fakt. A díky mužské lásce ke zlatavému chmelovému moku můžeme těm ochmelkům dávat originální dárky s pivní tématikou. Pokud byste chtěli na půllitr pouze vlastní text, lze i to zařídit.


Samozřejmě, že na půllitru nemusí být jen portrét, ale i např. Nejlepší je pěkně vychlazené - nahlédněte do naší kategorie Dárky pro pivaře, kde naleznete mimo jiné také chladící půllitr. Udělejte radost pivařům a pořiďte jim něco z našeho širokého sortimentu, který naleznete v kategorii Dárky pro pivaře.


TIP NA ORIGINÁLNÍ DÁRKY. Kupte si patentní lahev s čerstvě stočeným nefiltrovaným pivem Pilsner Urquell a Master ve velikostech 1l či 33l s možností vygravírování věnování přímo na lahev. Gravírování věnování a osobních přání na veškeré pivní sklo. Medvěd grizzly žije tam, kde se zrodil pivní styl West Coast Imperial IPA. Grizzly je Amerika - Pale Ale slady, americké chmele Summit a Ekuanot, americké kvasnice.


Svatební dary Vánoční dárky 1Dárky k Valentýnu Dárky k narozeninám 2Dárky k výročí 1Dárek k promoci 2Originální dárky k narozeninám 2Dárek k 18.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky