středa 21. října 2015

Froté prostěradlo

Froté prostěradla jsou hřejivá a velice příjemná na dotek. Jsou opatřena gumou všitou v tunýlku, což velice usnadňuje jejich navlékání na matraci, na které oproti klasickým prostěradlům perfektně drží a neshrnují se. Jejich materiálové složení tvoří z bavlna vyznačující se výbornou savostí a prodyšností.


Froté prostěradlo

Měkký a příjemný materiál zaručuje příjemný spánek, protože udržuje teplo a pohlcuje vlhkost. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Nejen že je příjemné na dotek, ale jeho velká výhoda spočívá v tom, že jej není třeba žehlit. Vlastnosti froté prostěradla.


Vrchní smyčka froté prostěradla je vyrobena ze 1 bavlny. Prostěradlo je napínací a je opatřeno gumou v. Luxusní froté prostěradlo Hnědá BATIKA (201) Luxusní froté prostěradlo Hnědá BATIKA (201) Oživte svou ložnici BATIKOVANÝM FROTÉ PROSTĚRADLEM! FROTÉ PATŘÍ MEZI NAŠE TOP PRODUKTY, jelikož je pletené přímo v závodě Zdeněk Staněk. Nabízíme oblíbené kvalitní česká prostěradlo froté od firmy Skantex.


Máme mnoho rozměrů froté prostěradel např. Díky tomu mají delší životnost a dlouhodobou stálobarevnost. Vysoký podíl bavlny zaručuje hebkost a jemnost froté prostěradla.


Nejenže ochrání Vaši matraci před znečištěním, může zároveň sloužit jako barevný doplněk v ložnici, ale především Vás příjemně zahřeje, a Vám se tak bude lépe usínat. Ke kvalitnímu povlečení nepochybně patří i kvalitní froté prostěradlo. Jedná se o smyčkovou tkaninu, vyrobenou kombinací bavlny a polyesteru. Můžete jej kombinovat s povlečením z bavlny a krepu deluxe.


Froté nemusí být jenom ručníky, ale také jemná a odolná prostěradla. Bohatý výběr froté prostěradel v nejrůznějších barvách čeká jen na vás na Bedario. Bavlněná froté prostěradla jsou prodyšná a příjemná na dotek. Díky kombinaci s polyesterem jsou dokonale pružná.


K prostěradlu si nezapomeňte pořídit z našeho širokého sortimentu barevně sladěné ložní povlečení. Froté elastické prostěradlo atypický rozměr 150x2- zelené (005) Skladem (ks) 2Kč Detail. PLUS AKCE ks 54- ks 37-Více zde P. Nabízíme napínací prostěradla ve třech materiálových provedeních - jersey, froté a bavlněný satén. Kvalitní prostěradlo je základ ložního povlečení. Vyberte si jersey, bavlněná, froté nebo mikroplyšová prostěradla v nejrůznějších barvách.


Pro správný výběr rozměru prostěradla je nutné znát všechny rozměry matrace. V této kategorii nabízíme froté prostěradla o rozměrech x 2cm. V nabídce máme také froté prostěradla s obsahem polyamidu, který dodává prostěradlu větší pevnost a delší životnost.


Výběr rozměru 220x200cm. Nabídka je v široké paletě barev, ze které si zaručeně vyberete ten správný odstín k povlečení. Napínací froté prostěradla jsou opatřena gumou všitou v tunýlku. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Všechna froté prostěradla jsou kvalitní český výrobek, pyšnící se certifikátem ČESKÁ KVALITA. Dnes již matrace 110x2přestává být atypem a stává se běžným. PREMIUM - FROTÉ prostěradlo - hnědá.


Při výběru toho správného prostěradla je důležité postupovat uvážlivě. Klasická a napínací prostěradla. Na prostěradle by se mělo dát pohodlně ležet, a musí být také odolné, protože ho používáme každou noc několik hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky