pátek 30. října 2015

Pomalý hrnec eta

S pomalým hrncem Slowpot od ETY připravíte šťavnaté maso jednoduše a především zdravě. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Pomalý hrnec umí uvařit pomocí svého topného tělesa. Další výhodou je fakt, že příprava v tomto hrnci je velmi jednoduchá a zvládne ji doopravdy každý. Jídlo se vaří opravdu pomalu, takže nedojde k jeho připálení.


Jednoduše do něj vložíte suroviny a ty pak v pomalém. Podívejte se na rady k vaření a pečení a přidejte do diskuze své zkušenosti. Jídla z hrnce jsou chutná a nestane se vám, že oběd připálíte nebo připečete. Můžete nejen vařit, ale i ohřívat.


Titanový hrnec ETA prostě nebudete chtít dát z ruky a díky jeho univerzálnosti ani nebudete muset. A když se vaření v něm přeci jen na chvíli nabažíte, jednoduše jej umyjete v myčce nádobí. ETA Pečenka MAX pak díky rozmanitému příslušenství zvládne ještě více typů chutných pokrmů.


Vykouzlíte s ní skvělé bábovky, můžete v ní grilovat nebo třeba připravovat oblíbené špízy. Podobně multifunkčním pomocníkem je i tlakový hrnec ETA Tauro, který nabízí až osm funkcí v jednom. Recepty pro pomalý hrnec jsou pestré a každý najde takový recept, který hledá a který snadno zvládne. Zjednodušeně řečeno, pomalý hrnec vám umožňuje připravit pokrmy takzvaně „v jednom hrnci“ – všechny přísady do něj vložíte, nastavíte teplotu, čas a můžete se věnovat něčemu jinému. Odpadá tím nepohodlné stání u plotny i nutnost použití vícero nádobí k přípravě jídla.


Vzhledem k tomu, že se jedná o výhradně manuální model, není možné očekávat možnost si cokoliv přednastavit. Vaření chutného pokrmu mu však jde náramně. Nakupujte PomalÝ hrnec eta slowpot z vybraných e-shopů. Najít nabídky na PomalÝ hrnec eta slowpot nikdy nebylo jednodušší. Ať už hledáte běžně dostupnou věc nebo speciální variantu produktu PomalÝ hrnec eta slowpot, Chci.


Vám pomůže ušetřit čas i peníze. Potřebujete multifunkční hrnec , s nímž připravíte téměř každé jídlo? Hrnec se může pochlubit objemem l. Ať už pomalý hrnec doma máte či ne, před jeho koupí je určitě dobré si o něm něco málo přečíst.


Na tomto blogu najdete několik článků věnovaných právě pomalém hrnci jako takovému. Jak vaření v pomalém hrnci funguje? Jedná se o hrnec , který uvaří vše za vás. Díky digitálnímu časovači je vaření maximálně snadné. Keramickou nádobu lze mýt v myčce.


Rozdílem je pouze několik stovek. Tyto dva hrnce jsou možná až příliš multifunkční. Chcete-li raději čistě pomalý hrnec , tak doporučujeme CrockPot SCCPBPP60 jehož nádoba lze mimo jiné využít jako pekáč do trouby. Takový hrnec tedy dokáže jen udržovat nastavenou teplotu a kromě toho, že je napájen elektřinou, se příliš neliší od obyčejného hrnce. Kvalitní pomalý hrnec by tedy měl být opatřen přinejmenším časovačem s automatickým vypnutím, který zajistí, že může hrnec vařit „autonomně“ bez vaší přítomnosti.


Minule jsem rozebírala, co je pomalý hrnec a proč ho používám. Zaujal vás taky a zvažujete, který koupit? Dost podrobně jsem pomalé hrnce studovala, než jsem si jeden koupila, a už ho používám nějaký ten pátek, takže i praktické zkušenosti mám. Pomaly hrnec s casovacem eta produkt. Vaříme v elektrickém pomalém hrnci CrockPot (PDF) zde.


Pomalý hrnec eta

Vaříte rádi a máte doma příliš mnoho hrnců, ale vlastně nevíte, který vybrat? Skrývá v sobě několik spotřebičů – umí vařit, smažit, dusit a připravit rýži.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky