pátek 2. října 2015

Práčka a sušička

Sety práčky a sušičky na sklade dokážeme doručiť už v deň objednávky! Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.


Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.

Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Obecně ale vyhrává varianta set pračka a sušička nad sebou ( pračka a sušička na sobě). Cena setu pračky a sušičky. Pokud máte rádi tu nejvyšší kvalitu, efektivní praní a sušení včetně úsporného provozu, pak doporučujeme vyšší investici. Technologie ProStream zakončuje praní párou, čímž zamezí mačkání prádla.


KOmix funkce promíchá prací. Práčka totiž naraz spracuje viac bielizne ako sušička. Môže sa stať, že naplníte „práčko-sušičku“ doplna.

Vtedy je nutné po opratí vybrať časť bielizne a pokračovať sušením. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kapacita praní je typicky až kg. SET pračky a sušičky s kapacitou kg prádla pro praní i sušení. S touto pračkou se sušičkou LG ušetříte nejen místo, ale i čas a energii.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Pračka a sušička v jednom? Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Přemýšlíme o koupi sušičky na prádlo, přes zimu musíme sušit prádlo v domě a ačkoliv větráme, vlhkost je tu strašná.


Teď zase začíná to období, tak jsme přemýšleli, že by prádlo vysušila sušička. Medzikusy práčka - sušička. A to bez toho, aby ste museli robiť kompromisy v usporiadaní priestoru v domácnosti. A ako si LG práčka a sušička rozumejú medzi sebou?


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.

Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Na foto (zleva): Velmi úsporná slim pračka Beko s programem pro dětské prádlo vypere až kg.


Já myslím, že většina výrobců to již dělá. Je to bezva, dobře to vypadá, ale hlavně je to praktické - vyndáš prádlo z pračky a hned nahoru do sušičky. Jinak s touto značkou jsem velice.


Určitě sušičku zvlášť, pokud máš na to místo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky