pondělí 28. října 2019

Skleničky na víno s potiskem

K dárkovému vínu přidejte i skleničky na víno. V nabídce e-shopu Hubatá černoška najdete vtipná, adresná či jinak originální dárková vína, a tak není od věci dát k takovému vínu oslavenci rovnou také skleničku na víno , aby měl bílé, růžové nebo červené víno z čeho popíjet. Kombinace vtipného vína s ještě. Unikátní sklenice na víno s potiskem pro každého, kdo si večer rád dá skleničku.


Reklamní potisk skla, sklenic, hrnků, půllitrů a skleniček.

Možno opatřit logem firmy, nápisem nebo motivem. Pro lepší přehlednost jsme kategorii dárkových sklenic rozdělili na skleničky na alkohol - tedy malé i velké panáky či dokonce sady panáků, dále na pivní půllitry s potiskem ( s uchem i bez ucha) a skleničky na víno , které mají stopku. Nabízíme Vám reklamní skleničky na víno s potiskem. Vychutnejte si své oblíbené ze skleničky s glittery. Barevné třpytivé motivy rozveselí každou ženu.


Kvalitní skleničky na víno. Na skleničce je nesmazatelné a trvalé gravírování vlastního textu, monogramů či celých jmen nebo datum jakékoliv významné události. Je možné vygravírovat i jednoduchý obrázek.

Objednání je jednoduché, vlastní text vložíte při objednávce do políčka Poznámka a případný obrázek do. Rovněž skleničky na whisky mohou být popískovány vámi vybraným jménem (pískování detailních motivů je na menších skleničkách omezené). Motivy k jubielu, svatbě, narozeninám, firemní loga nebo jen tak pro radost. Sklenička s vybroušeným jménem.


Motivy můžete kombinovat s textem nebo jinými motivy v nabídce. Pivní půllitr PUB 5ml. Degustační skleničky s logem - imitace pískovaného loga. Novinka Na dotaz Kód: ST. Dárkové balení a obaly.


Na slavnostní přípitek i na pohodový večer s přáteli, na červené i na bílé, broušené sklo i plastové sklenice na piknik - na FAVI. Velké, malé, na portské i na sekt, stačí si jen vybrat, ze které vám bude víno chutnat nejlépe. Tato latte sklenice je ze skla, plocha na potisk je ale bílá. Potisk skleničky na latte je odolný, vydrží mytí i občasnou myčku. Na nic již nečekejte a objednejte si od nás skleničky pro Vaši domácnost.


Překvapíme vás širokým výběrem sklenic na víno klasických, originálních i luxusních, které budou estetickým osvěžením vašich slavnostních i všedních chvil. Ochutnávky vína z perfektního skla ocení jak milovníci vín, tak i.

Nejen pivní sklenice s potiskem. Kromě tradičních pamětních předmětů, jako jsou pivní sklenice s potiskem , u nás najdete také dárkové sklenice na víno a na destiláty. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Pokud nejste zrovna odborníkem na víno , tak nezoufejte!


Vhodně zvolená sklenice na víno totiž nemusí být pouze výsadou odborníků a snobů. Na skleničky , karafy, koštýře nebo i vázy a mísy Vám můžeme logo nebo motiv natisknout, vygravírovat laserem nebo vypískovat. A to vše již od jednoho kusu.


Skvělé tričko k narozeninám pro naše dámy! S výběrem vhodné technologie Vám rádi pomůžeme. Tričko s potiskem Zraji jako víno s motivem jak jinak než zrajícího vína bude skvělým dárkem pro maminku, ženu nebo babičku. Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několik barvách s různou barvou.


Hledáte reklamní víno a příslušenství s potiskem vašeho loga? Nabídka skladových produktů i předmětů na zakázku. Broušené, barevné, čiré či plastové sklenice najdete na Bianu. Tisíce druhů na jednom místě. Vyberte si dokonalé sklenice na slavnostní i každodenní přiťuknutí.


Designové skleničky od značky Crystalex určené na červené víno použijete při speciálních příležitostech. Díky vynikající brilanci a zvuku je popíjení vinného nápoje dokonalým požitkem pro všechny smysly. Lze je mýt v myčce nádobí, ale pouze při programu určeném pouze pro sklo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky