úterý 15. října 2019

Lovecký nůž

Lovecký nůž je nezbytnou pomůckou při jakékoliv činnosti v lese. Jak říkal můj otec: Každy správný muž, má mít nůž. Zde najdete lovecké nože s pevnou čepelí Mikov , zavírací lovecké nože s pojistkou Wenger , zavírací lovecké a myslivecké nože bez pojistky a houbařské nože. Z toho důvodu používáme lovecký nůž jen k práci při vyvrhování ulovené zvěře, případně rušení zvěřiny.


Nehodí se k práci se dřevem, štípání třísek na otop a už vůbec ne k sekání, kdy se může velmi poškodit ostří, nemluvě o otevírání konzerv.

Mějme k loveckému noži vždy úctu s pokorou k jeho. V sekci loveckých nožů nabízíme řadu velkých pevných nožů se skrytou výbavou pro přežití. Lovecké zavírací nože od švédského výrobce Eka, německé Pumy nebo tuzemského Mikovu.


Využití pro myslivce a lovce, ale i pro každého kdo tráví čas v přírodě. Japonský lovecký nůž G. Sakai Aligator Vám nabídne vše co od loveckého nože očekáváte ! S pořádnou čepelí, pohodlnou rukojetí a full tang konstrukcí je tento nůž vrcholem nástrojů pro přežití v přírodě. Tento lovecký nůž je dodáván s pevným.

Zde se jedná o pravé kožené pouzdro ruční výroby! Nože - Nůž : Nabídka kvalitních značkových nožů. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky. Nádherný, ale opravdu nádherný pevný damaškový krátký nůž do lesa, k ohni, do sbírky.


Nabízím ruský lovecký nůž Medvěd A 0(Medved). Součástí je i textilní černé pouzdro. Prvotřídní služby a doprava ZDARMA!


Krásný lovecký nůž s rukojetí z pravého jeleního parohu a délkou čepele cm. Parohová rukojeť je zakončena ochranným poniklovaným kroužkem. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Freeman Guide je kvalitní a pevný nůž s pevnou čepelí pro mnoho rozličných aplikací při volnočasových aktivitách a skvěle se uplatní jako univerzální nůž při loveckých. Při výběru loveckého nože Mikov je třeba se rozmyslet, zda chcete nůž zavírací nebo pevný - oba typy naleznete v širokém sortimentu tohoto českého výrobce. N6zasazená do rukojeti z dubovéhodřeva. Kování tentokráte z mosazi a pro oživení je mezi kování a rukojeť vložen proužek červeného fíbru. Dřevo je tradičně napuštěno směsí teakového oleje, karnaubského vosku a terpentýnu.


Nožířství Hons Karel Hons. Stylový luxusní lovecký nůž s imitací paroží.

Vážení zákazníci, vzhledem k hygienickým opatřením doporučujeme platbu převodem na účet. Zdravím všechny, protože již delší dobu marně sháním lovecký nůž Wenger AP Blaze s oranžovými střenkami ( pilka, čepel, párák ), chtěl bych požádat o pomoc Vás ostatní. Prodáváme nože, katany, manikůry a mnoho dalšího. The English for lovecký nůž is hunting knife.


Find more Czech words at wordhippo. Kizlyar Tetřev Kizlyar Tetřev. Proto jsem se rozhodl pro lovecký nůž s pevnou čepelí. Promýšlel jsem, jak by takový správný lovecký nůž s pevnou čepelí měl vypadat?


Se svými zkušenostmi a přáními jsem navštívil jednoho známého českého nožíře, aby mi poradil. A měl jsem štěstí, že tento nožíř byl také myslivec - lovec a navíc velmi. Na rukojeti použito ořechové dřevo a zakončeno kovovým koncem.


Na záštitě je kovové očko pro lepší úchop. Celková délka nože je cm. Je dodáváno s pouzdrem. Pevná záštita z mosazi chrání ruku před smeknutím.


Hlavice (zakončení rukojeti) je vyrobeno z mosazi a má podobu divočáka. Rukojeť je vyrobena z jeleního rohu. Délka čepele je 1mm. Například kovaný nůž o stejné tvrdosti bude velmi pravděpodobně držet ostří mnohem lépe než nůž nekovaný. Principem nože je usměrnění síly na nepatrnou plochu ostří.


Tam může nůž působit velkým tlakem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky