pátek 11. října 2019

Plastové obaly

Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády jsme nuceni dočasně pozastavit veškeré maloobchodní osobní odběry v naší společnosti. Pro dodání Vaší objednávky si můžete zvolit přepravní společnost. Objednávky hrazené dobírkou lze při převzetí platit pouze platební kartou.


Plastové HDPE lahve pro balení výrobků výrobků bytové chemie a dalších výrobků. Smrštitelné záklopky na lahve, sklenice a jiné obaly - garantování původnosti obsahu (tamper evident closures) - na bázi viskózy (samovolně smrštitelné), na bázi PVC, PET, ap. Stohovatelné přepravky přímo od výrobce.

Plastové obaly vynikají svou dlouhou trvanlivostí, díky které je lze používat opakovaně. Většinu plastových přepravek, nádob, košíků bez atestu dokážeme na základě individuální poptávky sehnat i ve variantě s atestem pro styk s. Plastové uzávěry - Prodej a distribuce plastových, hliníkových a jiných uzávěrů pro PET lahve a kanystry. Odklápěcí, narážecí, šroubovací a jiné uzávěry. V nabídce máme několik narážecích a šroubovacích rozprašovačů pro různá použití. Jaké obaly pro Vás nabízíme ? Plastové kbelíky a kýble s víkem i bez - kulaté, oválné, UN , potravinářské a reklamní.


Prodej obalových materiálů, krabic, folií, plastových přepravek, pytlů a dalších. Zásobování firem plastovými obaly.

Prodáváme a vyrábíme plastové lahve a různé obaly na veškeré použití. Prodej realizujeme od 1ks a rozvážíme po celé republice. Lahve a kanystry dodáváme výrobcům čistících prostředků a kosmetiky. Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts.


Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Pokiaľ hľadáte plastové obaly s eurodierovaním alebo euroobaly, nájdete ich v sekcii euroobaly. V ponuke máme archivačné obaly , obaly s gumičkou, ako aj púzdra na vizitky. Výhoda plastových obalov je ich dlhšia životnosť a nízka hmotnosť.


U nás si obaly vybere skutečně každý. Plastové lahve, kanystry, soudky, dózy a speciální obaly na zakázku vyrábíme pro potravinářství, vinařství, drogerii, bytovou chemii, kosmetiku, autokosmetiku, farmacii a další odvětví. Obalové materiály pro výrobu, obchod a gastronomii. Naše společnost vyrábí potravinářské obaly a obaly pro kosmetické výrobky a čisticí prostředky. V našem sortimentu najdete především PET preformy plastové lahve, PE víčka, rozprašovače a pumpičky.


V nabídce kategorie gastro - potravinářské obaly naleznete veškeré plastové misky , vaničky a boxy z materiálů PP , PET , ALU , PVC nebo papíru včetně bio-rozložitelných ekologických obalů. VELKOOBCHOD S OBALOVÝM MATERIÁLEM.

Zámkové kelímky, vědra a vaničky. Polystyrénový sortiment. Steps to a Flat StomachDiscover the Faster, More Effective Way to Burn Off. Jednorázové plastové zboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky