úterý 29. října 2019

Mrazící skříň

Mrazící skříň

Mrazící skříně - Mraznice, OnlineGastro. Získejte slevu na vše ! Zaregistrujte se zde a získáte tak slevu na váš první nákup, ale neváhejte - sleva platí jen do 13. Je vybavena tichým agregátem, nucenou výměnou vzduchu, automatickým rozmrzáváním, zámkem, displejem, s policemi s nosnost polic je kg. Teplotní rozpětí je od -do -10°C.


Dvoudveřová mrazicí skříň v nerezovém provedení. Ventilované chlazení - vestavěný ventilátor zajišťuje rychlé a výkonné chlazení, které zaručuje rovnoměrnou teplotu v celém mrazícím prostoru. Dodáváme profesionální chladící a mrazící skříně pro restaurace, výrobny a gastro provozy. Chladicí skříně s prosklenými dveřmi. Katalogové číslo: NORDLINE UF.


Disponuje osvětlením LED interiéru a reklamního panelu v horní části mrazící skříně, ventilační systém. Garance nejnižších cen ! Uvnitř sedm pevných polic. Podpultové mrazící skříně v bílém laku s nerezovým úložným prostorem a statickým chlazením. Využití najsou zejména v profi kuchyních, restauracích a skladech. Vybrat si můžete nerez nebo klasické bílé provedení.


Vysoká účinnost mrazení při okolní teplotě až °C. Rozsah teplot: -až -°C. Zabudovaný zámek, snadno vyměnitelné těsnění. Police jsou stabilní, lze na ně pokládat i těžší váhy, nosnost každé police je až kg.


Díky této nosnosti se jedná o ojedinělý produkt na českém trhu. Bazar, nákup a prodej na inzerát Lednice, pračky, myčky v bazaru se zárukou a bezpečně. Díky zamražení je možno nakupovat suroviny a jiné potraviny ve větším množství a za zvýhodněné ceny. Nabízíme gastro zařízení, nerez gastro techniku, příslušenství a gastro zboží pro vybavení profi gastro provozů. Produkty, u kterých není označeno „ Na skladě “ ale „ Termín dodání upřesníme “ je dodací termín – týdnů.


Mrazící skříň

Po dobu platnosti nařízení vlády ČR : bude prodejna UZAVŘENA. E – shop funguje bez omezení - omezena je pouze platba dobírkou ! DÁREK = dodatečná sleva při potvrzení objednávky. Podpultová mrazící skříň Save BD 121SS - celonerezová podpultová mrazící skříň s intenzivním ventilovaným chlazením.


Profesionální mrazící skříně a mrazáky dle potřeby Vaší provozovny. Výběr z bílého nebo nerezového provedení. Jednodvéřové či dvoudvéřové.


Ve standardu je vnitřní a vnější plášť bílý potažený polyesterem. U vnějšího opláštění je možno bez doplatku zvolit barvu dle vzorníku. Pro snadnější manipulaci je skříň.


Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s našim používáním souborů cookies. Testovací popis kategorie chladicí skříně mrazicí skříně plné dveře.


Mrazící skříň

Chladící zařízení - Gastro Kuchyně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky