čtvrtek 24. října 2019

Lžičky na espresso

Nabízíme lžičky na kávu. Malé na espresso i větší na cappuccíno. Giacinto černý matný šálek na espresso s podšálkem ml. Doplňky na stůl Lžičky.


Seřadit podle: Název Cena Datum př. Mléko, cukry a další doplňky ke kávě Porcelán na kávu Kávový servis.

Důstojné podávání kávy vyžaduje stylové servírování. Aby bylo opravdu dokonalé, budete potřebovat kávové lžičky. Příprava mocca kávy, latté, cappuccina a dalších dobrot má svá přísná pravidla, TESCOMA si však poradí se všemi! Lze mýt v myčce nádobí. Nejprodávanější zboží v sekci Šálky a lžičky na espresso , cappuccino, latte macchiato, ristretto jsou: Šálek na espresso a ristretto - český porcelán ml, Šálek na espresso oblý - český porcelán ml, Šálek na lungo - český porcelán 1ml.


Sada nerezových lžiček Espresso. Zaujmite své klienty nebo zákazníky s naší sadou lžiček espresso z nerezové oceli, které jsou stylovým doplňkem k espresso šálkům Recipe. Ideální pro servírování kávy Ristretto, Espresso i Lungo.


Sklenice na espresso s podšálkem vám poskytnou místo pro odložení lžičky a zabrání skvrnám na stole.

Podle čeho dále vybírat skleničky na espresso ? Ale přece jen je dobré se zaměřit na pár důležitých parametrů, abyste si vybrali. A třeba je někdy někomu daruji. Speciálně zušlechtěná ocel s dlouhou životností: nerezaví snadno se udržuje je tvarově stabilní a odolná vůči vysokým teplotám. Hrnek na kávu pro Espresso , Latte nebo Cappuccino.


Lžičky na espresso , ks Ještě nakupovat. Pokud u vás neplatí, že jeden hrnek na kávu vládné všem, můžete si jej pořídit pro každý typ kávy zvlášť. Toužíte pro šálku na espresso , hrnečku na latte a zároveň potřebujete hrnek kafe s ideální velikostí na cappuccino?


Jak vybrat správnou velikost šálku na kávu? V této kategorii najdete šálky a hrníčky jako stvořené pro klasické malé espresso (neboli české piccolo). Vejde se do nich i trochu teplého mléka a jdou použít i pro dvojté espresso - doppio. Pokud potřebujete větší hrnky, navštivte kategorii Cappuccino šálky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Hodnocení produktu:. Malá lžička na espresso z nerezu.

Set obsahuje: 4x lžičku na espresso UTILO z nerezové oceli Tyto lžičky jsou vyrobeny z matné, ušlechtilé, nerezové oceli a dokonale pasují do malých šálků na espresso. SET 6ks lžičky na espresso Materiál: nerez Rozměr: D. Barva: nerez Rodinná firma ASA Selection je předním německým výrobcem keramiky, porcelánu a bytových dekorací. Jejich společným jmenovatelem jsou moderní design, originalita a kvalitní zpracování.


Díky jednoduchým a čistým tvarům a určité strohosti jsou. Osobní odběr na Praze 6.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky