středa 9. října 2019

Plastové vědro s víkem

Plastové vědro s víkem

Jsou vyrobeny z polypropylenu (PP) a mají ve většině případů originální uzavírání. Menší vědra mají plastové držadlo, větší vědra mají kovové držadlo. Toro Smaltované vědro s víkem litrů, bílá.


Plastové vědro s víkem

Barvu tohoto produktu nelze garantovat. Pokud máte zájem o konkrétní barvu, napište nám ji do poznámky v objednávce, budeme se snažit vyjít vstříc. Hodnocení produktu:. Pro své malé rozměry je vhodné pro ruční manipulaci s. Od roku 20se zabýváme se prodejem plastových obalů, např.


Plastové kbelíky jsou vhodné k přepravě a. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si. Vědro plastové s víkem 15L 1ks. Všechny tyto nádoby jsou opatřeny víkem a mají široké uplatnění v různých. Výrobek je vyroben v různém barevném provedení. Nabízíme kbelíky plastové kruhové i obdélníkové od 5l, vědra s víkem a stavební vědra.


Nejvíce se plastové kýble produkty využívají k uchovávání tekutých, polotekutých a sypkých materiálů. Za pomoci plastových přepravek a úložných boxů tedy snadno zefektivníte práci ve firemním skladu i jinde. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Díky atestu je vhodné i na skladování potravin. MIX barev - DO OBJEDNÁVKY JE NUTNO UVÉST POŽADOVANOU BARVU!


Soubory cookie nám pomáhají poskytovat služby. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s tím, že používáme soubory cookie. Delphin Kýbl s víkem Feeder. Uzavíratelné plastové vědro FEEDER je ideální pro míchání krmiva na kratší vycházky k vodě. Dodávané je ve vínově červené barvě a je označeno potiskem.


Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). K dostání v různých barevných provedeních. Soudobé plastové vědro Možná hledáte: zastaralou objemovou jednotku určenou pro tekutiny, viz vědro (jednotka). Nabízíme nádoby na pitnou či dešťovou vodu a ostatní kapaliny - máme plastové kanystry, plastové sudy i plastové sudy s víkem s kohoutkem i bez. Víko pěkně sedí a na stranách se dá zaklapnout, díky tomu se Vám obsah kyblíku nevysype, ani nevyleje.


Fotografie kyblíku s víkem je ilustrační, barva výrobku může být jiná než na fotografii. S praktickým držadlem na přenášení. Ideálně se hodí na potraviny, zpracování mléka, mražené zboží i na. Kbelík hranatý s víkem a uchem - 7l bílý – Skladem. Všechny informace o produktu Úklidový kbelík Groku Eze vědro s víkem l, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Groku Eze vědro s víkem l. Samozřejmostí jsou pozinkované vědra 10l, 12l a 15l.


Plastové vědro s víkem

V neposlední řadě je to vědro z nerezu. Vědra, vědro s výlevkou, vědro s víkem na potraviny, vědra uh, oválné vědra, vědra s měrkou, dětská vědra, vědro na pleny, víko k vědru. Více jak let Vám nabízíme zahradní a dřevěný nábytek.


CZ - ŠIROKÁ NABÍDKA DOMÁCÍCH POTŘEB, NÁBYTKU, ZAHRADNÍCH POTŘEB A ZAHRADNÍHO NÁBYTKU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky