pátek 18. října 2019

Luxusní osušky

Syté, ale i pastelové, něžné barvy, romantické, s krajkou či výšivkou, jak je libo. V luxusním balení nebo takové, které se dají kombinovat s dalšími výrobky ve stejném designu v našem e-shopu. Tak vypadá nabídka ručníků a. Luxusní ručníky a osušky v dárkových krabicích.


Pokud hledáte vhodný dárek pro známé či své milované, jistě si vyberete z našich sad značkových ručníků a osušek po či kusech od známých italských značek. Tyto sady ručníků jsou baleny v krásných dárkových krabicích.

Je velice savá, pojme až pětkrát více vody než sama váží. Vybavení koupelen Koupelnový textil Ručníky a osušky Odebrat filtry. Hledat text Cena Levné do 3Kč 3- 8Kč Od 8Kč -Hledat Barva Typ ručníky osušky Provedení je. To sú uteráky a osušky z česanej bavlny, mikrovlákna, bambusového vlákan či bio bavlny. Sýte, ale aj pastelové, nežné farby, romantické, s čipkou či výšivkou, ako si prajete.


V luxusnom balení alebo také, ktoré sa dajú kombinovať s ďalšími výrobkami v rovnakom dizajne v našom e-shope. Oblíbené jsou jednobarevné osušky s vytkanými vzory, které si najdou své místo v každé moderní koupelně. Kvalitní a luxusní osušky vyrobené z mikrovlákna, froté, bambusu, modalu nebo organické z bio bavlny.


Nabízíme Vám velké letní osušky , malé ručníky do koupelny i dětské kousky.

Vybírat si můžete také z hotových sad pro děti a batolata. Hitem poslední doby jsou osušky z bambusových vláken. Prohlédněte si naši rozmanitou nabídku a určitě si vyberete pro sebe to pravé. Nabízíme luxusní ručníky, osušky a župany české výroby za výhodnou cenu. Nově máme skladem ručníky, osušky a župany s bambusovým vláknem.


Bambus má přirozenou antibiotickou funkci, nevznikají v něm plísně, ani se nemnoží bakterie. Nedochází proto ke vzniku nepříjemných pachů. Ručníky a osušky jsou měkké a jemné na dotek.


Free Shipping Available. Lesklá příze vetkaná do lemů v designu pěti jemných proužků kombinovaných se sametovou žinylkou podtrhuje luxusní vzhled této řady. Vyrobeno ze 1 bavlny a opatřeno bavlněným poutkem v barvě ručníku s možností vyšití monogramu. V naší velkoobchodní nabídce Vám chceme otevřít celou paletu kvalitních luxusních výrobků značky SOFT COTTON a to zejména dámské župany, pánské župany, dětské župany, ručníky, osušky , koupelnové předložky a plážové osušky v té nejvyšší možné kvalitě.


Vyberte si z mnoha atraktivních vzorů i barev i velikostí. To jsou naše ručníky a osušky. Rádi byste tradiční froté, jež je příjemné na dotek? Nebo zvolíte bambusové provedení, které dobře odolává plísním a bakteriím?


Ať už dáváte přednost sytým, pastelovým nebo lehkým tónům, vaší koupelně budou dozajista. Kvalitní ručníky a osušky nabízíme ve třech univerzálních rozměrech. Děti si jistě zamilují licencované osušky DISNEY.

Kamenný obchod a e-shop. Nejširší výběr luxusních froté produktů rakouské značky Vossen. Nabízíme ručníky, osušky , župany, koupelnové předložky, saunové kilty.


Povlečení z pravé egyptské bavlny německé značky Estella a mnoho dalšího! Vše za nejvýhodnější ceny!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky