pátek 18. října 2019

Mora vdp 642 x1

VDP 6XPlynová vstavaná platňa. Dokumenty k stiahnutiu. Vyhlásenie o ochrane súkromia Cookies Tvorba www strá. Materiál ocel, dvoudílná litinová mřížka, ploténky, elektrické zapalování, mechanické ovládání.


Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Varná deska je vybavena pevnou litinovou mřížkou, která poskytne dostatečný prostor pro vaše nádobí. Cenově dostupná plynová varná deska z bohaté nabídky tradičního výrobce kvalitních elektrospotřebičů. Ve své cenové hladině jen těžko hledá konkurenci.


Plynová varná deska v nerezovém provedení je vybavena dvoudílnou litinovou mřížkou zajišťující dostatečný prostor vašemu nádobí. Pojistka STOP GAS automaticky zastavi privod plynu pri nahodnem zhasnuti plamene horaku ci pouhem nechtenem. Detaily produktu: plynové hořáky s pojistkami STOP GAS Elektrické zapalování hořáků v knoflících Dvoudílná vařidlová mřížka Elektrické napětí: 2V Připojení na plyn: G. Deska má plynové hořáky s bočním ovládáním kryté 2dílnou smaltovanou mřížkou pro bezproblémovou údržbu.


Komfortní obsluhu desky pouze jednou rukou umožňuje elektrické zapalování zabudované přímo v. Varná doska je vybavená pevnou liatinovou mriežkou, ktorá poskytne dostatočný priestor pre váš riad. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Má štyri plynové horáky, ľavý predný rýchly, pravý predný pomocný a dva zadné stredne rýchle. Integrované zapaľovanie v gombíkoch umistnených vpravo vpredu je samozrejmosťou.


Dvojdielna varná mriežka z liatiny s ľahšie čistí. Príjemný dizajn v nerezovej farbe skvele doplní vašu kuchyňu. Doska je vybavená varnou mriežkou z liatiny, ktorá zaisťuje stabilitu a bezpečnosť. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


Nerezové provedení vypadá luxusně a chytrým vylepšením jsou mechanické ovládací knoflíky z boku desky. New and Used Vehicles and Parts. Free Shipping Available. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Nejlevnější e-shop NetObchodak. Zboží za akční ceny, slevy. Vdp 6xvarna deska pl mora.


Nabízí klasické plynové hořáky s bočním ovládáním, které jsou navíc osazeny pojistkami StopGas, kryté 2-dílnou smaltovanou mřížkou pro. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Choose the perfect machine from over 200listings.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky