středa 16. října 2019

Plechové sudy s víkem

Snadná manipulace Téměř všechny sudy lze bez problémů stohovat na sebe a především s menšími se velmi dobře manipuluje díky kovovým madlům. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Uplatnění nalézají především v chemickém a potravinářském průmyslu.


Sudy lze velmi dobře stohovat, v menších velikostech mají také postranní držadla pro snadnější manipulaci. Prodáme plechové sudy modré s víkem , jednou použité v potravinářství.

K odběru v PO - PÁ od 9. V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Plechové sudy s UN kódem pro neb. Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní. Na veškeré použité produkty dáváme záruku měsíců, nové 24měs.


Jednou použité plechové sudy s víkem a stahovací sponou ve velmi dobrém stavu. Osobní odběr na Praze nebo v Čerčanech u Prahy.

Prodám sudy (cca ks) – plechové sudy 2litrové s odnímatelným víkem. Cena 20- Kč(bez víka), 25- Kč ( s víkem ). Možno uskladnit obiloviny, vhodné jako zásoba vody na stavbu. Barevné provedení sudů.


Vhodné na cokoli, obilí, vodu, krmivo, atd. Nabízíme plechové sudy s víkem a sponou. Plastový sud s víkem a sponou 60l. Odnímatelné víko je bezpečně uzavřeno kovovou obručí s pákovým uzávěrem.


Manuální podavač pro ocelové sudy s víkem pro sudy s víkem o objemu 2l pro manuální manipulaci se sudy hliníkový doprava zdarma. Kovové sudy o objemu 3. Pro obce a státní instituce nabízíme možnost platby na fakturu se splatností. Toto je třeba s námi individuálně dohodnout předem před zadáním objednávky. Platby na fakturu poskytujeme také pravidelným zákazníkům.


Můžete je však běžně využít například i na dešťovou vodu. Hoboky s víkem , sponou a pojistkou jsou ideálním obalem pro přepravu a uchovávání barev, laků a tmelů větších objemů. Tyto obaly jsou vhodné pro přepravu větších objemů nebezpečných látek ADR.

Sudy na dažďovú vodu sú vyrobené z tvrdeného plastu. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Prodám plechové sudy s obručí a víkem 200L vhodné na uskladnění obilí nebo na užitkovou vodu. Jakékoliv drobnosti schováte do těchto praktických krabiček s víky.


Sud je natřen barvou i uvnitř. Zboží za akční ceny, slevy. Venkovská tržnice : Bazar – nabídky, poptávky a. Pěkné jako nové plechove sudy s plastovým zacvakavacím víkem ,vhodné na osivo , obili ,kukuřici ,granule atd.


Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l s víkem i bez. Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu, kvas, víno a jiné kapaliny - rychle dodáme skladem! Produktovou řadu nabídky naší firmy tvoří kovové obaly pro technické využití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky