čtvrtek 10. října 2019

Plastové dózy

Dózy ponúkame z niekoľkých druhov materiálov. Nech už si vyberiete z akéhokoľvek materiálu, majú dózy jedno společné - ľahkú údržbu, krásny vzhľad a priaznivú cenu. Materiál, ze kterého se tyto plastové dózy vyrábí, má atest pro styk s potravinami. Většina plastových dóz je kromě šroubovacího uzávěru vybavena také mezivíčkem pro dokonalé uzavření skladované látky.


Jejich hlavní výhodou je možnost přímého použití v mikrovlnné troubě.

Dózy jsou vyrobeny z odolného plastu, jenž se dá použít do 100°C. UN certifikace umožňuje plnění i nebezpečných látek. V našem e-shopu naleznete plastové krabičky na jídlo v mnoha různých velikostech (od těch nejmenších po opravdu velké). Tyto dózy jsou 1 vzduchotěsné a tím. Vyberte si u nás vaše najobľúbenejšie produkty a my sa.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.

Vyberajte si Dózy na potraviny podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Ich hlavnou výhodou je možnosť priameho použitia v mikrovlnnej rúre. Jsou opatřeny vzduchotěsným i vodotěsným uzávěrem, díky němuž potraviny vydrží déle čerstvé a svěží, uchovají si své aroma a při přenášení nevytékají. Dózy sú vhodné pre skladovanie a prenášanie potravín. Plastové boxy a dózy na 4home.


Sú opatrené vzduchotesným i vodotesným uzáverom, vďaka ktorému potraviny vydržia dlhšie čerstvé a svieže, uchovajú si svoju arómu a pri prenášaní nevytekajú. Dózy a boxy Pokud přemýšlíte, jak nejlépe využít prostor v ledničce a přehledně uspořádat její obsah, použijte obdélníkové plastové dózy na potraviny nebo boxy. Stejně dobře poslouží i vakuové dózy , které navíc uchovají potraviny dlouho čerstvé a ochrání je před zvlhnutím či ztrátou chuti a vůně.


Nepřehlédněte ani dózy na potraviny s krásnými a účelnými integrovanými dekory nebo chladící boxy na oběd či na jogurt. EMSA nabízí širokou škálu nádob na uchování svěžesti potravin pro všechny oblasti použití - od přípravy až po skladování a přepravu. Nádoby jsou 1 nepropustné, bez chuti a zápachu. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Vám další akce na PLASTOVÉ DÓZY. Akci na PLASTOVÉ DÓZY naleznete v prodejnách NORMA. Prohlédněte si celý leták NORMA nebo všechny akční ceny NORMA.


Zvolte si přesně ty, které potřebujete.

Nabízíme dózy plastové , skleněné, hranaté, kulaté. Můžete vybírat z různých tvarů a materiálů. Dózy lze umístit nejen do police v kuchyňské lince, komory nebo lednice, ale vybrané můžete uložit do mrazáku. Dózy a krabičky na čerstvé i trvanlivé potraviny. Kromě toho, že uchovají v dobré kondici vaše jídlo, budou slušet také vaší kuchyni.


Stylové plechové, plastové či skleněné dózy oceníte jak na sušené, tak čerstvé potraviny. Dózy na potraviny ponúkame z niekoľkých druhov materiálov, v ponuke nájdete ako materiály tradičné, tak aj moderné v designovom prevedení. Hlavní výhodou těchto potravinnových krabiček je možnost přímého použití v mikrovlnné troubě. Misky a dózy na potraviny pomáhajú ochrániť jedlo pred skazou a tiež uchovajú jeho prirodzenú arómu.


Lahve na tekutá mýdla, vč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky