čtvrtek 10. října 2019

Myčka bosch závady

Každou myčku pečlivě testujeme. Než se naše myčka dostane do výroby, každý její kovový plech, každý pant, každý šroubek a nýt je používán, vystaven zátěži, zaplaven vodou i zahříván. Budeme rádi,pokud Vám uvedená informace pomůže k bližší identifikaci závady a využijete k nákupu náhradního dílu naši prodejnu Elektro-Ivičič.


Myčka se také nespustí, pokud v ní zůstala voda. V takovém případě ji restartujte – dlouze zmáčkněte spínací tlačítko. Pokud to neudělá, odšroubujte a vyčistěte odpadní síto i čerpadlo na dně mycího prostoru. Jestli ani to nepomáhá, odčerpejte vodu ručně. Závada je způsobena netěsností cirkulačního čerpadla, tedy do sběrné nádoby pod myčku zatéká voda, nebo myčka je moc předkloněna dopředu, takže řešení je přetěsnění čerpadla, nebo také vyčištění napouštěcího systému myčky, který je zanešený šutrem z vodovodu.


Použití nerezu vypadá moc hezky. Pokud si tuto myčku na nádobí pořídíte, můžete se zároveň těšit na spoustu chytrých funkcí. Ta spočívá v led diodě, která vytváří pod dvířky myčky světelný bod. Dokud je viditelný, přístroj je v provozu. V případě, že bliká, tak nejsou dvířka správně dovřená.


Bosch za něj dostává velkou pochvalu. S našimi vestavnými myčkami se špinavé nádobí stane tím jediným, co se do vaší kuchyně nehodí. Myčka nehřeje – teče: Nejprve je nutné zjistit stav hadic a topných komponentů myčky. Na obrázku došlo k závadě na originální sponce hadice myčky a následné netěsnosti vodního systému myčky.


V tomto případě došlo k tomu, že vyteklo mnoho vody na parketovou podlahu, která byla touto banální závadou myčky. Nevypouští vodu, neždímá, netopí. Abyste nemuseli při každém problému s pračkou hned volat opraváře, s jedním z nich jsme ty nejčastější problémy rozebrali. A společně pro vás připravili tipy, jak nejčastějším závadám předcházet – nebo jak je řešit, když už nastanou. Free Shipping Available.


Stroj přestane pracovat, na kontrolním panelu se rozsvítí kód E nebo se rozsvítí ikona Jeřáb. To znamená, že ochrana proti úniku vody nebo Aquastop funguje. Abychom porozuměli příčině problému, porozumíme funkcím ochrany. Již se Vám nevyplatí oprava staré myčky nádobí a uvažujete o koupi nové?


Nákupem novějšího modelu myčky získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el. Eby mela znamenat nedostatecne pruchozi vypousteci hadici (zalomena, ucpana, pricpana, nebo neodstranena zaslepka v sifonu, ktera nepusti vodu do odpadu apod.). Při vaření, mytí nádobí, praní prádla, chlazení, přípravě pokrmů nebo kávy: Zamilujete si kvalitu, spolehlivost a preciznost domácích spotřebičů Bosch.


Po mnoha googlováních a demontáži čerpadla jsem zjistil, že je přepálené topné těleso integrované do čerpadla. Mám na Vás jedinou otázku (asi dost hloupou), nevíte kde by se topné těleso EGO 30. Nevím, jestli to bude ono, ale nám nenapouštěla myčka , když se zasekl ten pojistný ventil, co je na přívodní hadici - myčka měla pocit, že nejde voda, stačilo ho rozhýbat a bylo vše OK.


Společnost Electrolux nabízí řadu tipů a triků, jak na to. Vzhledem ke skutečnosti, že je myčka nádobí vybavena systémem výstrah, lze poměrně rychle určit příčinu problému, který nastane. Užijete si práci neobvyklým způsobem! Myjte nádobí v extrémně tiché myčce, která bude šetřit váš čas i peníze.


Moderní myčka je poměrně komplikované zařízení, v němž pracují harmonicky desítky kompaktně uspořádaných jednotek a snímačů. Taková zařízení nemohou fungovat bez elektronického samodiagnostického systému, který může rychle zjistit poruchu a vypnout myčku, aby se zhoršila. Najčastejšie poruchy a ako sa im vyhnúť.


Umývačky riadu pomáhajú každý deň žienkam v domácnosti s ich povinnosťami. Když se to stalo poprve,tak nakonec si myčka dala říct a spustila,ale další den už ani ťuk. Ale je pro mě divné,že by měla signalizovat poruchu nějakým číslem,ale to nedělá. Prostě poruchu nesignalizuje,ale vodu nenapouští. Dříve než zavoláte náš servis si prostudujte návod k obsluze, zvláště kapitoly o závadách a běžné údržbě.


Tyto vady pak nejsou uznány jako záruční. Jestliže se Vám nepodaří postupem v návodu k obsluze závadu. Zdarec, Potřebuju pomoc! Myčka beko hlásí chybu E0 Co to znamená? Dnes jsem vyzvedl myčku AEG cca let starou z opakované opravy této závady v Elmotu v Č. Budějovicích, zatvrzele odmítají to relé vyměnit, že prý tam je jenom studený spoj, že to relé nemají, neseženou a tedy nevymění, jen celý modul.


Takže jenom to znova proletovali na spoji. Tak si jdu rovnou dvě relata koupit, až se. Arome pes píše: Snad to pomůže, jinak pak asi zavolat opraváře.


Jo ještě mě napadlo, máte myčku napojenou na odpad u dřezu? Mě v té době ještě navíc špatně odtékal dřez a jak jsem s tou myčkou bojovala a nevěděla co s ní, tak jsem ještě vyčistila odpad u dřezu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky