čtvrtek 31. října 2019

Nádoba s kohoutkem

Zde se nacházíte: Heureka. Do nádoby natočíte vodu, přidáte citron, mátu nebo ovoce a párty může začít. Kvasná nádoba s víkem a kohoutkem litrů. Objem litrů je určený pro.


Nádoba na vodu s kohoutkem EST. Sada složená z nádoby s kohoutkem o objemu l, setu sklenic se slámkami a dřevěného stojanu.

Má nahoře široký plnící otvor s kovovým víčkem na závit pro snadné vkládání a vybírání ovoce, také pro. Podobné fráze na Sleviste. Perfect home Barový džbán na nápoje s kohoutkem L. Tuto skleněnou nádobu využijete nejen v sezóně zahradních večírků a grilovači.


Vyrobené z pevného a chemicky odolného PP. Díky kónickému tvaru lze prázdné vkládat do sebe a ušetřit skladovací místo. Pro montáž kohoutu je nutno na montážní ploše ve spodní části nádoby vyvrtat otvor 26mm (na vyžádání Vám tento montážní otvor rádi zdarma zhotovíme).


Ideální na limonády, džusy či domácí šťávy.

Sada se skládá z nádoby s kohoutkem , setu sklenic se slámkami a dřevěného stojanu. Pěkná skleněná nádoba na nápoje s kohoutkem bude skvělým pomocníkem v letních dnech, při oslavách, dětských party atd. Výše uvedené osobní údaje budeme zpracovávat pro účely Vaší identifikace a poskytnutí klubových slev, pro účely našich nabídek zboží a služeb prostřednictvím Vašeho e-mailu, zasílání slev či jiných nabídek třetích stran, a to i prostřednictvím elektronických prostředků (zejména Vašeho e-mailu), a dále pro účely provádění. Pokud potřebujete na vaší zahradě pitnou vodu a nemáte ji zrovna k dispozici, poslouží vám tato nádoba na vodu s praktickým uzávěrem, která má dole kohoutek, takže vám odpadne nepraktické nahýbání těžkých lahví nebo jiných nádob.


Otočíte lehce kohoutkem a můžete mít vody, kolik chcete. Je skvělým pomocníkem při servírování limoná džusu, punče a jiných nápojů při zahr. Zásobník na domácí nápoje - limonády, punče, ledové čaje. S plastovým kohoutkem na čepování nápojů. Zboží odesíláme 1-dny od objednání.


Pro pěstování je potřeba pravidelná zálivka a to Vám umožní nádoba , která zachytí měkkou dešťovou vodu. Hosté se obslouží sami a vy budete mít čas užít si příjemné chvíle s ostatními. Připravte vynikající domácí limonádu s ovocem a bavte se! Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.


Skleněná nádoba s kohoutkem ⛔ Někdo byl rychlejší. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů.


Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou).

Sudy na dešťovou vodu s kohoutkem a víkem Klasické venkovní nádoby na děšťovou vodu z odolného plastu, jejichž hlavní předností je odolnost vůči venkovním vlivům. Sudy zachycují měkkou dešťovou vodu, kterou poté v době sucha využijete k zalévání květin nebo záhonů se zeleninou. Chystáte oslavu nebo jen chcete v klidu posedět s přáteli a nelítat pořád do kuchyně pro pití? Pořiďte si čtyř nebo osmilitrovou skleněnou nádobu s kohoutkem a máte po starostech.


Každý si sám natočí, až dopije. Na výběr máte variantu s plechovým nebo skleněným víčkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky