čtvrtek 31. října 2019

Prostěradlo s gumou

Prostěradlo s gumou

Stačí objednat a během pár dnů je u vás. Využijte DOPRAVU ZDARMA nebo náš věrnostní klub a nakupte se slevou. U nás máte ⚡ dní na vrácení zboží a ⚡ dní na výměnu. Kvalitní prostěradlo je nedílnou součástí lůžka. Aby dobře sloužilo, musí dobře sedět na matraci, mít příjemný povrch a také krásné a kvalitní barvy.


Prostěradlo s gumou

U nás si pohodlně vyberete barvu sladěnou s povlečením, široká nabídka materiálů a rozměrů nabízí řešení téměř pro každou matraci, včetně atypických. Hladké bavlněné prostěradlo je klasika, která nezklame. Je skvělou volbou pro každou domácnost, ale i pro hotely, či školky. Bavlněné prostěradlo je lehké, prodyšné a 1 přírodní, takže si příjemný spánek mohou dopřát i alergici a osoby s citlivou pokožkou.


Výrobek české firmy Polášek se vyznačuje vysokou kvalitou. Prostěradlo je vyrobeno z kvalitního, hustě tkaného pevného pl. Je příjemně měkké, trvanlivé a tvarově stálé i po častém praní.


Materiál patří mezi vysoce prodyšné textilie s výbornou absorpcí vlhkosti. Jak prát jersey prostěradlo. Jersey prostěradla nepotřebují žádnou zvláštní péči. Drží se praktičnosti bavlněného ložního prádla i hygienických požadavků, proto jej můžete bez obav prát na 40°C, aniž byste tím jakkoliv poškodili jeho.


Jsou tedy velice příjemná na dotek a skvěle se na nich usíná. Bavlněná prostěradlo s gumou , která v nabídce na Bonatex. Navíc nedráždí pokožku a užívat je mohou také malé děti. Praktická guma pak zaručí, že se ráno nevzbudíte s prostěradlem smotaným u nohou. Standardně vyrábíme s výškou 20cm.


Froté prostěradlo s gumou AmeliaHome Ruby tmavě šedé. Rub prostěradla je ušitý ze 1 bavlny. Na potah se povléká běžné prostěradlo.


Materiálové složení: Líc prostěradla je ušitý z materiálu Sanipur. Tento zdravotně nezávadný, voděodolný, antibakteriální. Elastické prostěradlo jersey s gumou sv. Když máte všechny čtyři rohy prostěradla složené na sobě, přehněte látku s gumou a uhlaďte.


Prostěradlo s gumou

Poté již pokračujte klasickým skládáním, až vytvoříte stejně široký podélný pruh. Tím vám vznikne krásně úhledný tvar, namísto nevzhledné kopy. Napínací prostěradlo poté snadno přeložte asi natřikrát. Kde je postel z masivu, tam je i matrace, kde je matrace je i hygienický chránič matrace a kde je chránič musí být i prostěradlo. Detail produktu Do obchodu.


Bavlněné napínací plátěné prostěradlo (1 bavlna) s gumou na matraci 90x200cm, které je vhodné jak do ubytovacích zařízení nejrůznějšího typu, tak do domácnosti. Jedná se o jednobarevné prostěradlo na jednolůžko s vyměnitelnou gumou pro snadné uchycení za matraci. Hladké prostěradlo JERSEY je vyrobeno ze 1 bavlny. Díky všité gumě prostěradlo přilne k matraci, což je velmi praktické řešení, aby prostěradlo nesklouzávalo.


Bambusové prostěradlo s gumou KIKKO 50x70.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky