pátek 18. října 2019

Luxusní ručníky

To jsou ručníky a osušky z česané bavlny, mikrovlákna, bambusového vlákna či bio bavlny. Syté, ale i pastelové, něžné barvy, romantické, s krajkou či výšivkou, jak je libo. V luxusním balení nebo takové, které se dají kombinovat s dalšími výrobky ve stejném designu v našem e-shopu.


Tak vypadá nabídka ručníků a osušek Soft Cotton. Většina typů je k dostání v několika velikostech a odstínech.

Jsou totiž ozdobeny lesklou bordurou, která jim dodává luxusní vzhled. Zakládáme si na prvotřídní kvalitě našeho zboží, proto všechny bambusové ručníky pochází od českého výrobce. Ručníky a osušky, které zpříjemní Vás pohled na svět. Hledat text Cena Levné do 3Kč 3- 8Kč Od 8Kč -Hledat Barva Typ ručníky osušky Provedení je. Luxusní produkty Odebrat vše.


Lesklá příze vetkaná do lemů v designu pěti jemných proužků kombinovaných se sametovou žinylkou podtrhuje luxusní vzhled této řady. Vyrobeno ze 1 bavlny a opatřeno bavlněným poutkem v barvě ručníku s možností vyšití monogramu. Möve - luxusní bambusové ručníky a osušky.

V nabídce froté ručníky , bambusové, z mikrobavlny, organické ale také z modalu. Takové jsou ručníky , které vám chceme v e-shopu Soft Cotton představit. Díky pestré škále barev si vhodný ručník do koupelny vybere vskutku každý, i ten nejnáročnější zákazník. Všechny kolekce se vyrábí v nejmodernějších dezénech a barvách. Nabízíme luxusní ručníky ,osušky a župany české výroby za výhodnou cenu.


Nově máme skladem ručníky , osušky a župany s bambusovým vláknem. Bambus má přirozenou antibiotickou funkci, nevznikají v něm plísně, ani se nemnoží bakterie. Nedochází proto ke vzniku nepříjemných pachů. Extrémně hebké ručníky v sytých barvách velmi dobře utírají, jsou antibakteriální, rychle schnou a na vaši pokožku působí blahodárně. Dovážíme luxusní vysoké postele americké firmy King Koil.


Největší výber potahových materiálů, ruční individuální výroba, postele nejvyšší kvality. Jsou nejen krásné a velmi dekorativní, ale také trvanlivé, savé, pevné a rychleschnoucí. Všechny vzory jsou vytkávané, většina je zdobena drobnou ažurou. Aby ručníky a osušky vydržely dlouho funkční, měkké a příjemné na dotek, je potřeba jim věnovat náležitou péči.


Rady, tipy a nápady Biano - Chytrý nákup nábytku a dekorací. Saxo barva 3cadette blue, více rozměrů – Na dotaz. Povlečení DOHAJAN-ložní povlečení, ručníky , prostěradl.

Kamenný obchod a e-shop. Nejširší výběr luxusních froté produktů rakouské značky Vossen. Nabízíme ručníky , osušky, župany, koupelnové předložky, saunové kilty. Vše za nejvýhodnější ceny! Kouzlo změny čas od času láká každého z nás.


Změňte vzhled vaší koupelny velice jednoduše pomocí nových barevných ručníků. Připravili jsme pro vás velkou nabídku ručníků a osušek v různých barvách, které užijete ve vlastní koupelně i na cestách, v sauně nebo u bazénu. V naší velkoobchodní nabídce Vám chceme otevřít celou paletu kvalitních luxusních výrobků značky SOFT COTTON a to zejména dámské župany, pánské župany, dětské župany, ručníky , osušky, koupelnové předložky a plážové osušky v té nejvyšší možné kvalitě.


Nejprodávaněj ší Nejlevnější Nejdražší Abecedně. Möve, Soft Cotton, luxusní froté ručníky a osušky, bavlněné ručníky , ručníky a osušky s bambusovým vláknem, BIO ručníky , osušky a ručníky s Crystal Swarovski, ručníky a osušky lze kombinovat se stejnými župany, předložkami apod. Tyto ručníky jsou vyráběny za pomoci nových technologií.


Jednotlivé smyčky froté jsou tvořeny z mnoha vláken kvalitní příze a díky tomu je dosažena vysoká savost, rychlé sušení a hebkost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky