úterý 29. října 2019

Mora ks 856 mw1

KS 8MW produkt už nie je v predaji. Vyhlásenie o ochrane súkromia Cookies Tvorba www stránek Winternet. Nadstandardně vybavený kombinovaný sporák značky Mora , který je vybaven deskou se čtyřmi plynovými hořáky, jež nabízejí luxusní elektrické zapalování a pojistku StopGas proti únikům plynu.


Celkově má trouba k dispozici různých funkcí, mezi kterými najdeme i speciální program Water Clean, u nějž. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Hořáky se přitom zapalují elektricky a pyšní se i plynovou pojistkou StopGas, jež je zárukou maximální bezpečnosti.

Zboží skladem zasíláme okamžitě. Je vybaven funkcí zapalování hořáků s pojistkou proti zhasnutí plamene. Objem trouby je litrů. Je nám líto, ale toto zboží se již nepr.


Ak zháňate jednoduchý kombinovaný sporák, je tento model Mora správnou voľbou. Ponúka štyri plynové horáky, ktoré vybavené poistkami STOP GAS a dvojdielnou liatinovou varnou mriežkou. Elektrické zapaľovanie horákov na paneli a presná regulácia. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Trouba u tohoto modelu je vybavena i horkovzdušnou funkcí pro přípravu všech vašich oblíbených pokrmů.


Pokud sháníte jednoduchý kombinovaný sporák, je tento model Mora správnou volbou. Nabízí čtyři plynové hořáky, které jsou vybaveny pojistkami STOP GAS a dvoudílnou litinovou varnou mřížkou. Topné těleso kruhové Mora 254C.


Plynová vařidlová deska má hořáky, které jsou vybaveny pojistkou STOP GAS. Vyberte si alternativu. Ke snadnému uvedení plynových hořáků do provozu dopomáhá elektrické zapalování integrované v otočném knoflíku. Multifunkční trouba zase nabízí mnoho zajímavých funkcí pro Vaše pečení.


Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. Pro spotřebič je nutné zajistit min. Plynová varná doska má horáky, ktoré sú vybavené poistkou STOP GAS. Kombinovaný sporák se plynovými hořáky a elektrickou multifunkční troubou, pojistka STOP GAS, elektrické zapalování hořáků, programů, gril, horní, dolní a kruhové topné těleso, rychlý předehřev trouby Cmax, speciální čistící funkce Water Systém, termostat, vnitřní osvětlení, energetická třída A, zásuvka pro odkládání plechů, drátěné rošty pro.


Stránka již není platná, produkt byl vyřazen z nabídky. Seznam všech spotřebičů, které byly oceněny známkou kvality. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve.

Trouba je vybavena i horkovzdušnou funkcí pro přípravu všech vašich oblíbených pokrmů. Ku každému sporáku MORA navyše dodávame široké spektrum originálneho príslušenstva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky