úterý 8. října 2019

Lindr pygmy 20

Guaranteed Best Price For Lindr Dispensers In The UK. Call Today For A Quote. Beer Dispensers, Kegs and Associated Equipment. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem. Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo.


Lindr pygmy 20

Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. LINDR cooling technology is more efficient than its power input. VOD Děkujeme Vám, že jste se rozhodli zakoupit produkt LINDR. Chladič je určen pro průtokové chlazení.


Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů zadaných do formuláře za účelem naší reakce na odeslanou zprávu. Vám zapůjčíme jiné chlazení po dobu celé opravy Dále nabízíme záruční i pozaruční servis Vášeho chlazení na pivo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Free Shipping Available. Check Out Pygmy Lindr on eBay. Fill Your Cart With Color today! We also have more products from lindr production.


Moderní kompresorová chladící jednotka Lindr využívá vstupní energii k přímému převodu na chlad a tím zaručuje minimální energetickou náročnost. Pygmy 25K Designed for professional cooling and dispensing of excellent chilled beer for domestic use, garden parties or smaller events. The PYGMY beer cooler is designed for professional cooling and dispensing of excellent chilled beer for domestic use, smaller garden parties or smaller events. The PYGMY beer cooler is designed for professional cooling and dispensing of chilled beer for domestic use, garden parties or smaller events. It comes with a built-in compressor.


Lindr pygmy 20

Výčapné zariadenie Lindr PYGMY je určené na profesionálne chladenie, stáčanie a podávanie piva v domácom prostredí. Výčepní zařízení Lindr PYGMY 20. Vychladí až l za hodinu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je určeno k profesionálnímu chlazení, stáčení a podávání piva na zahradní slavnosti, chatě či chalupě.


Lindr pygmy 20

This beer cooler is intended for household use, smaller garden parties or smaller events. The Lindr PYGMY is the ultimate in counter-top beer dispensing units, compact enough to use in your kitchen, pub or entertainment area. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


Bezstarostný Extra servis a zapůjčení náhradního zařízení v případě reklamace. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Jsem autorizované servisní místo výčepních zařízení LINDR.


Provádíme komplexní záruční opravy výčepních zařízení značky LINDR všech modelových řad: Pygmy , Kontakt, CWP, AS včetně jejich příslušenství. Naším zásahem neztrácíte záruku!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky