středa 14. února 2018

Symboly na pračce beko

Na této stránce naleznete české návody pro spotřebiče Beko. Máme pro vás k dispozici 2návodů od Automatické pračky. Pro rychlejší hledání můžete využít výhledávání v pravé části obrazovky. Tím to ale nekončí, na pračce jsou další symboly.


Symboly na pračce mají jednoduchý, ale o to důležitější, význam.

Chrání textil před poničením. Když ho vyperete na vysokou teplotu, může se srazit. Možná do pračky ani nesmí. Co symboly říkají a jak se v nich vyznat? Na kterých pračkách je přímo nalepený slovní výklad symbolů, k některým je třeba – alespoň pro první pochopení – manuálu.


Každá firma má své vlastní ikony, protože ty nejsou standardizované. Takže na pračce můžete mít vše popsáno slovy, stejně jako jednoduchými ikonkami nebo i složitými obrázky. Vysvětlení naleznete v návodu pračky.

Výzkumy ukázaly, že lidé většinou perou na dva až tři programy, a to ať jich má pračka, kolik chce. Jednoduchý a podrobný návod a postup jak připravit pračku Beko na výměnu ložiska. Pokud stále nevíte, co znamenají symboly zobrazené na vašem oblečení týkající se jeho praní a údržby, podíváme se na ně blíže.


Vanička s číslem uvnitř značí praní prádla v udané teplotě. Co ale ty další symboly ? Stejně jako se učíte dopravní značky, učte se i prací symboly. Znak uvedený pod symbolem znamená, že na výrobek takto označený se musí mírně mechanicky působit a nebo působení teploty, vlhkosti, pomocných prostředků ap. Výrobek se může vyvářet. Při praní v pračce se nevyžaduje zvláštní opatrnost.


Mechanické působení, máchání bez kontroly teploty vody a. TIP: Stejně jednoduché jsou i symboly na pračce. Všechny značky je mívají jednotné, znaky praní prádla na pračce se liší pouze v unikátních technologiích. Například symboly na pračce Whirlpool obsahují i piktogramy pro speciální osvěžující program FreshCare nebo zobrazení aktuální spotřeby EcoMonitor. Jsou na Vašem prádle grafické značky a symboly ošetřování prádla, kterým nerozumíte?


Použijte naši tabulku Symboly a značky ošetřování prádla. Perte maximálně na °C.

V tomto případě perte v pračce na °C, omezte množství prádla a neždímejte (nebo jen krátkou chvíli). Tento styl praní je vhodný pro prádlo ze syntetických vláken. Genuine Beko Spare Parts. Order Now For Next Day Delivery!


High Quality, Low Prices. Stock and Ready to Ship. Najdu někde na širém internetu vysvětlení symbolů okolo otočného ovladače. V návodu je to vyřešené jen obecně. Také chybí alespoň HRUBÉ časy programů.


Moderní pračky nabízejí celou řadu funkcí, které vám usnadní práci a přitom přispějí k efektivnějšímu praní. Při běžných denních povinnostech však mnohdy nestíháme věnovat patřičnou pozornost symbolům na pračce , a některé užitečné funkce tak ani nevyužíváme, protože nastavujeme programy více méně ze zvyku. Rozměry pračky jsou důležité zejména v menších prostorech.


Raději vše několikrát přeměřte, ať nekoupíte pračku, která se do prostoru nevejde. Speciální dolní rameno Aqua intense se postará o intenzivní umytí. Díky držáku na mytí plechů se již nemusíte starat o složité mytí plechů po pečení ale jednoduše. Předem děkuji za odpověd. Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních dnů neodpověděl.


Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte. Téměř všechny zápisy na psacích strojích této značky jsou reprezentovány běžnými symboly , které se nacházejí na většině podobných technik. Můžete si však všimnout některé ikony, které jsou typické pouze pro stroje Candy: Obrázek kapiček a plus odpovídá funkci aquaplus, která poskytuje další výplachy. Na prádle i po vyprání zůstávají skvrny, pračka je během praní úplně studená nebo přeruší program v půlce praní. Všechny tyto indicie ukazují na to, že pračka neohřívá vodu.


Free Shipping Available. Check Out Beko on eBay. Fill Your Cart With Color today! Find great deals on eBay for beko and beko fridge freezer.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky