úterý 27. února 2018

Postformingová deska

Pracovní desky s jednostranným postformingem. Kuchyňská pracovní deska laminovaná, HPL neboli postforming U laminované pracovní desky (HPL desky neboli postformingu) je nosným materiálem voděodolná dřevotřísková deska , povrchově upravená odolným HPL laminátem tl. Postformingová deska SILK GRIS PERLE. Vyrábíme a dodáváme stolové desky pro interiér (restaurace, kavárny, bytové interiéry) i exteriér (zahrádky, terasy atd) V nabídce máme následující stolové desky - masivní dřevěné desky, dýhované desky, lamino desky, skleněné desky, compact desky (speciální vysoce odolný materiál tloušťky pouze mm) nebo postformingové desky TOPALIT.


Požadavky na povrch pracovní desky jsou hygienická nezávadnost, odolnost proti otěru, odolnost proti teplu, mechanickému a chemickému poškození.

S rostoucí popularitou otevřeného obývacího prostoru a kuchyňských ostrůvků se kuchyňská deska ocitla ve středu pozornosti. EGGER nabízí pracovní desky s dekorativním laminátem nalisovaným na povrch, který může být na hraně postformován ( postformingová hrana), nebo může být použita ABS hrana (rovná hrana). Masivní pracovní deska se vanilka a červená tmavá, tvar č. Prodám nevhodně zakoupenou rohovou výsuvnou polici do kuchyňské linky. Cs elektro motorem (kastlíky v nadpraží, trubkování, elektro) KOUPELNA, WC.


Rádius zaoblení přední hrany je mm. Prkénka a krájecí desky. LN pracovní deska postformingová hl.

V kuchyni a části parapetu je použita klasická postformingová pracovní deska. Trouba je umístěna prakticky do úrovně očí. Jednotlivé skříňky jsou odděleny vyzdívkou, vyzděna je i nika za plynovou deskou. POSTFORMINGOVÁ deska obklopuje desku z umělého kamene, která je uložena na speciální konstrukci s pryžovými bloky, aby nepřenášela a tlumila okolní rázy a vibrace. Váhový stůl přispívá k přesnému vážení na analytických vahách, mikrovahách a ultra-mikro vahách.


Učebny pro výuku fyziky, chemie, kombinované, multimediální, posluchárny, laboratoře, jazykové učebny, počítačové učebny jsou postaveny na moderních základech. Ruční kotoučovénebo štichovépily Ruční kotoučová pila je vedena proti pracovní desce. Rozložení jsme přizpůsobili prostoru, kterému dominuje okno.


Na první pohled standardní kuchyňská sestava je ozvláštněna provedením dvířek, která jsou vložená do zesíleného korpusu. Materiál: fólie, postformingová deska a skleněný obklad. Výběr pracovní desky je velmi důležitý, je to nejvíce namáhaná část v kuchyni, nejprodávanější variantou kterou volí zákazníci je vzhledem k poměru ceny a kvality postformingová deska , další zajímavou variantou v posledních dvou letech je betonová deska vyráběná v mnoha dekorech, variantou je také Corian, Corralit, Hi-macs (umělý kámen) materiál na bázi. Pokud máte vybraný nějaký dekor, kontaktujte prosím přímo našeho prodejce.


Okopový sokl je barevně sladěný s ostatními nerezovými doplňky v kuchyňské lince. Veliká skříň s roletou Rehau. Digestoř výsuvná se skrytým ovládáním.


Baterie a dřez od firmy Franke. Praktický plastový příborník do zásuvky.

Zafrézované LED osvětlení. Kuchyně Kuchyně - návrh, realizace, instalace kuchyně. Naše firma Vám poskytne komplexní servis při návrhu, realizaci i následné instalaci kuchyně.


Velkou předností našich kuchyní je výroba na zakázku podle potřeb každého zákazníka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pokud byste měli zájem o pracovní desku v celku, napište nám celkovou délku do poznámky u objednávky. Postarají se o to zadní stěny výklenků, různé profily pro napojení na stěnu, polypropylenové, melaminové i HPL hrany.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky