úterý 6. února 2018

Smaltované cedule vlastní nápis

Originální smaltované cedule s nápisem dle přání jsou unikátním dárkem! Vzhled smaltovaných cedulí je naprosto autetický, dodáme vám skutečnou, pravou smaltovanou tabulku s jmény vašich blízkých nebo jakýmkoli číslem či textem. Vážení zákazníci, rádi bychom Vás ujistili, že jsme realizovali kroky, abychom Vám i nadále mohli poskytovat své služby v té nejvyšší Smalt Brno kvalitě. Cedule s vlastním textem Klikněte na vybraný vzor a velikost, doplňte údaj na ceduli a pokračujte v objednávce. Jakoukoliv individuální ceduli Vám rádi navrhneme v našem GRAFICKÉM STUDIU nebo vyrobíme podle Vámi dodaného návrhu.


Unikátny darček pre ženy aj pre mužov - smaltovaná cedule ponesie nápis podľa vášho želania.

Každá cedule je jedinečný a originálny kúsok a bude neprehliadnuteľnou dominantou. Zaměřili jsme se zejména na dárky pro muže, jelikož vybrat muži správný dárek je často nelehkým úkolem a to jak pro ženy, tak pro samotné muže. Vyrábíme veškeré smaltované cedule , uliční tabule, domovní čísla, vývěsní štíty, označení budov a firem, státní, městské a obecní znaky, erby. Perfektný darček k narodeninám alebo výročie, vtipný svadobný dar!


Na tento plech je nanášeno několik vrstev v barvách určených podle vzorníku RAL nebo PANTONE. Originálna smaltovaná ceduľa je znakom solídnosti, elegancie a dokonalosti. Hodnocení produktu: 1. Unikátní dárek pro ženy i pro muže - smaltovaná cedule ponese nápis dle.


Kromě smaltované cedule vám můžeme vyrobit i vlastní nástěnný znak, který vyladí oficiální prostory úřadu, spolku i firmy.

Umíme jak vyšívané nástěnné znaky, tak i kované a smaltované varianty. Podívejte se, jaké jsou možnosti výroby. Cedule - pro instituce - obecní úřady,školy atd.


Rádi se staneme Vašimi výrobci a dodavateli smaltovaných cedulí i tabulí, vyrobíme Vám znaky, piktogramy, bezpečnostní tabulky, uliční štíty, domovní čísla, informační i reklamní tabule. Vytvoříme vlastní grafiku, vytiskneme propagační materiály, zajistíme reklamu i velkoplošným tiskem. Do poznámky v objednávce uveďte text, který si na cedulku přejete. Smaltovaná cedule s textem dle vašeho přání.


Text nesmí být příliš dlouhý. Na smaltované cedule nelze vkládat vlastní fotografie! Barva: červená, zelená, černá. Kvalitní materiál i provedení. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. VLASTNÍ MOTIV Tabulka rychlý běh - hliník. Robert Němec v rozhovoru pro iDnes. Lhotě na vlastní nebezpečí, na bezpečnost zde dohlíží několik pracovníků. Odborníci však tyto cedule považují za snahu, jak se vyvléct ze zodpovědnosti.


Může být jakkoli špatné počasí, mrznout nebo být neuvěřitelně teplo, smalt to vydrží. Problém nejsou ani sprejeři, protože většinu barev lze odstranit, aniž by došlo k poškození smaltového povrchu.

Dodatečné informace: Vhodné pro děti od let s doprovodem dospělé osoby. Tabulku s popisným číslem domu nebo chaty si můžete individualizovat. Lze připevnit na fasádu jednotlivá čísla, či dokonce i názvy ulic po písmenech.


Ideálním řešením je použít smaltovanou ceduli. Bezpochyby víte, že uliční cedule i další správní a orientační smalty lze zakoupit ve vybraných prodejnách ve větších městech. Pokud však chcete nějakou specialitu – ať už secesní firemní štít, vlastní erb nebo veselý nápis na psí boudu či kozí chlívek, máme pro vás dobrý tip. U nás si můžete objednat smaltované cedule , hrnky, hodiny apod. Váš požadavek na výrobu ( velikost, počet, barvy, nápis ) případně připojte vlastní návrh.


Pamětní desky, smaltované cedule. Většinou se používají na reprezentativní budovy, pomníky, základní kameny významných staveb atd. Jako základní materiál se nejvíce používá mosaz, ale lze použít i jiné materiály i jejich kombinace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky