čtvrtek 8. února 2018

Domácí koblihy v troubě

Domácí koblihy s marmeládou. Koblihy z muffinové formy. Lžícové koblihy s rozinkami. Recept na koblihy pečené v troubě krok za krokem 1) I v případě přípravy těsta na koblihy začínáme mlékem.


Na jednoduchou dávku budeme potřebovat 2ml.

Druhou surovinou je žloutek. Jako další přidáme g másla. Upečené koblížky necháme ve formě mírně vychladnout, poté vyjmeme a pocukrujeme. O trochu zdravější varianta super sladké dobroty. Vím, že někdo to už koblížky nenazývá, jsou to spíše pečené buchty, ale já to volám stále koblihy.


Připravené koblihy dáme na vymazaný plech, nebo na pečící papír a necháme odpočinout ještě asi minut. Plech s koblihami dáme do trouby vyhřáté na 1°C a pečeme minut.

Po vytažení z trouby potřeme koblihy rozpuštěným máslem se lžičkou rumu a posypeme cukrem moučka. Tématické fráze: koblížky pečené v troubě koblížky pečené v troubě pečené koblížky v troubě domácí koblihy pečené v troubě pečené koblížky domácí koblihy z trouby tvarohové koblížky do trouby recept na koblihy pečené v troubě tvarohové koblihy pečené v troubě koblížky pečené domácí koblížky do. Tématické fráze: koblihy pecene v troube pečené koblihy v troubě koblihy recept pečené koblihy koblihy na plech koblihy na plechu koblihy tvarohové koblihy pečené v troubě tvarohové koblihy pečené v troubě recept na koblihy pečené v troubě domácí koblihy z trouby výborné koblihy hrnkové koblihy masopustni koblihy pecene. Přikryjeme dalším plátem těsta a podle kopečků marmelády vykrajujeme koblihy. Dobré domácí koblihy potom smažíme v dostatečném množství rozpáleného oleje nebo ve fritovacím hrnci.


Takto naplněné nechte budoucí koblihy znovu asi dvacet až třicet minut kynout, v půlce času je ale obraťte, aby nakynuly stejnoměrně. V tomto případě si můžete. Ze zbytku těsta dělám šišky- do těsta dám namočené hrozinky v rumu a vyválím šišky ,které také pak smažím na oleji. Zkoušela jsem i koblihy pečené v troubě peče se na 1stupnů asi min -dám sem odkaz- špatné nebyly ale smažené jsou smažené přesně jak jsi psala.


Tak to se vám bude určitě líbit recept, který si dneska ukážeme. Jedná se o pravděpodobně ty nejlepší domácí koblihy připravené v troubě jaké jste kdy měli! Na těchto koblihách si musí pochutnat celá vaše rodina!


Chutnají báječně a jsou připravené snadno a rychle! Z uvedených surovin zpracujeme těsto, v domácí pekárně nebo ručně. Určitě doporučuji přidat více másla, koblížky jsou pak pěkně měkké a vláčné.

Problém však nastal při spojování koleček. Než jsem dodělala plech, první koblížky nakynuly a placky se od sebe oddělovaly. Stejně tak v troubě , koblihy se otevřely a povidla vytekla.


Jinak jsou dobré, i když popravně chutnají spíše. Suroviny můžeme zpracovat v domácí pekárně. Tímto ji děkujeme a pojďme na samotný výtečný recept.


Vyberte si recept na koblihy do trouby a připravte si chutný a výjimečný koblihy do trouby pokrm, lahůdku nebo nápoj. Pro váš skvělý chuťový zážitek jsme zde vybrali pouze ty nejlepší koblihy do trouby! Načerpejte inspiraci pro přípravu, postup a zpracování v naší databázi s desetitisíci recepty včetně koblihy do trouby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky