úterý 20. února 2018

Epiag porcelán cena

Prodám kávovou soupravu - karlovarský porcelán - z porcelánky epiag v Dalovicích. Nabízím porcelánový set dóz včetně pokliček zn. Régiséget vásárolna vagy eladná saját darabjait? Hirdesse meg antik tárgyait, régiségeit, műalkotásait vagy vásároljon otthonról az online régiség piactéren! Nabízíme český i zahraniční porcelán špičkové kvality.


Skladem máme tisíce kusů kvalitního porcelánu.

V našem bazaru porcelánu si vybere každý. Kvalitní porcelán se začal vyrábět až v r. V poválečném období továrna patřila podniku Karlovarský porcelán a od r. Svoje výrobky označovala tradiční značkou s korunkou a iniciálami jednoho z dřívějších majitelů Johana Schuldese. Stružné výroba porcelánu ukončena.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Ostatné - Epiag porcelan bazár. Vyberajte z inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.

Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. TK THUN, karlovarský porcelán Klášterec z pozůstalosti, jemný a lehký porcelán bílé barvy, souprava velmi zajímavě tvarovaná, plastický dekor na okraji podšálků, konvice, cukřenky a mléčenky. Zdobena zlatým a tyrkysovým proužkem.


Pravděpodobně čtyřicátá lé. Krautheim Bavaria, cena eur, 2. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Inzerát Cibulákový porcelán v okrese Cheb, cena dohodou, od frnecna Sbazar. Popis: Ruším sbírku cibulákového porcelánu různých značek.


Cena ale nebude veľmi vysoká, pretože na anglickom e-bay sa také kúsky objavujú bežne na predaj okolo - libier. Občas to sledujem a polovica sa v stanovenej lehote ani nepredá. V Anglicku boli toho vyrobené kvantá aj keď sa jedná o prvú polovicu 20. Nie je to extra vzácnosť.


Ja by som doporučil tuto misu používať doma bežne na nejaké pečivo. V jednotlivých kategoriích naleznete porcelánové jídelní soupravy, talířové sady, kávové soupravy, čajové soupravy, růžový porcelán , bílý porcelán , figurální porcelán a další porcelánové doplňky. Prodám starožitnou velkou porcelánovou sadu nádobí značky Epiag , hluboké, mělké a dezertní talíře, polévková mísa, misky, tácy, šálky na kávu a na čaj, podšálky, cukřenky, konvičky, slánka, celkem kusů.


Fine de Bohemia Carlsbad 9. Některý sady jsou posetý karátovým zlatem, podšálky, hrnky.

Porcelánová čajová sada šálků_033J, značeno Epiag. Vše v zachovalém stavu. S provozem tohoto webu nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našeho webu s jejich používáním souhlasíte. Vyměňte svůj nový porcelán za starý.


Je libo Míšeň či Brusel? Na Aukru najdete širokou nabídku starožitného porcelánu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky