pondělí 12. února 2018

Pračka sušička

V našem srovnávacím testu nejlepších praček se sušičkou jsme se důkladně věnovali více než deseti pračkám. Pračka se sušičkou v sobě pojí dva spotřebiče. Sušení ovšem v případě kombinovaného spotřebiče není zcela rovnocenné sušení v sušičce, větší důraz jsme tedy kladli na praní, jako primární funkci. Technologie ProStream zakončuje praní párou, čímž zamezí mačkání prádla.


KOmix funkce promíchá prací.

Obecně ale vyhrává varianta set pračka a sušička nad sebou ( pračka a sušička na sobě). Cena setu pračky a sušičky. Pokud máte rádi tu nejvyšší kvalitu, efektivní praní a sušení včetně úsporného provozu, pak doporučujeme vyšší investici.


Wh, hmotnosť náplne 8kg, hlučnosť dB, dĺžka cyklu 1min. Sušička zajistí rychlé usušení bez zdlouhavého věšení prádla, oblečení je voňavé a nadýchané. Pojďme se podívat na další výhody a nevýhody pračky se sušičkou.


Kapacita praní je typicky až kg.

Kombinované práčky so sušičkou sú vhodné pre náročnejších užívateľov, ktorí požadujú nielen dokonalé čistú, ale aj rýchlo suchú bielizeň. Praktický spotrebič, ktorý šetrí nielen váš priestor, ale aj čas. Free Shipping Available. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Mezikusy pračka - sušička.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Medzikusy práčka - sušička. Sušička sa spoľahlivo postará aj o tie najväčšie kusy bielizne, ktoré budú hneď po vybratí so sušičky mäkké, rovnomerne usušené a menej pokrčené.


Když je prostor důležitý, Bosch pomůže s praním a sušením prádla. Díky inovativním technologiím vypere a vysuší tak, abyste si mohli prádlo hned obléknout. Vždy se dává pračka dolů a sušička nahoru.

Především kvůli vibracím a „pohybu“ pračky – aby nespadla. Ta sušička , kterou jste vybral je fajn. Ale už se prodává jenom ve dvou eshopech – jde o výprodej posledních kusů.


O trochu lepší a za prakticky stejnou cenu je AEG AbsoluteCare T8DBE48SC s lepší výbavou. Přemýšlíme o koupi sušičky na prádlo, přes zimu musíme sušit prádlo v domě a ačkoliv větráme, vlhkost je tu strašná. Teď zase začíná to období, tak jsme přemýšleli, že by prádlo vysušila sušička. LG pračky se sušičkou představují optimální řešení všude tam, kam se nevejdou samostatná pračka a sušička.


Kvalitně vyperete stejné množství prádla jako v samostatné pračce a zároveň se nemusíte starat o odvod par, který vyžadují samostatné sušičky. Předností této automatické pračky je 10letá záruka na topení, technologie AquaBall, díky které pračka využije téměř 1 nadávkovaného pracího prostředku a uspoří tak nemalé finanční prostředky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky