čtvrtek 22. února 2018

Plastový ubrus

Náš velkoobchod se zabývá prodejem plastových ubrusů již let a zásobuje jimi zákazníky po celé republice. Nepropouští vodu, takže ji na povrchu snadno utřete. Voskované plátno značky MIMOSA. PVC ubrusy jsou ideální i pro použití venku na zahradě.


Pro maximální usnadnění úklidu si do jídelny pořiďte plastový ubrus.

Vybírejte pvc ubrusy a voskované ubrusy na JYSK. Plastový ubrus Baby Minnie, 120x1cm. Skladem více než ks. Prohlédněte si také naši nabídku teflonových ubrusů a jistě vás zaujme i náš výběr kuchyňských utěrek. Goldea pvc ubrusovina - vzor velké zeléné květy- metráž š. Také je možné ubrus využít, jako látku a ušít z něj například pytel na přezuvky nabo na tělesný úbor.


Uspořádejte si oslavu podle vašich představ. Vyberte si téma oslavy a objednejte si veškeré párty produkty ve stejném dekoru, které budete potřebovat.

Jako základ narozeninového stolu použijte plastový ubrus. Efektní a praktická dekorace pro všechny narozeninové párty k navození jedinečné atmosféry. Tento barevný ubrus s motivem počítačové hry Minecraft. Ubrusy koupit o objednat u OBI.


Nyní sleva na všechny ubrusy! Sada ubrusu a prostírání PUNTÍKY Kč. Doručení 1-dny k Vám. Obsahuje: ubrus 274x1cm. Kulatý látkový ubrus bílý 3c.


Tento materiál nepropouští vodu ani mastnotu a udrží tak stůl vždy čistý. PVC je snadné na údržbu, při znečištění jej stačí utřít vlhkým hadříkem a opět je zase čisto. Hollywoodu a vhodný i na tematickou párty ve stylu 20. V naší nabídce si vyberete ostatní dekorace a doplňky pro snadnou kombinaci s touto tématikou.


Vyčištění ubrusů již v ceně! Možnost kombinace ss ostatními produkty této kolekce. Slouží skvěle jako dekorace a také ochrání váš stůl před veškerými skvrnami. Je lehce omyvatelný, stačí jej pouze otřít vlhkým hadříkem a je opět připraven k.

Jestli máte rádi svůj stůl, měli byste si ho rozhodně zakrýt. Pokud chcete, aby si stůl dlouho zachoval svou krásu a pokud ho chcete ochránit před poškrábáním nebo skvrnami, můžete se spolehnout na naše ubrusy a běhouny. Na této stránce najdete všechny výrobky z naší nabídky.


Ochrání váš stůl před nechtěnými skvrnami. Při zašpinění ubrusu ho jednoduše stačí otřít vlhkým hadříkem a je znovu připraven k použití. Je vyrobena z kombinace plastu, který pomáhá rychle vyčistit, což odpuzuje vodu, což je ideální pro ochranu stolů před čirou. Tento plastový ubrus s motivem Veselí Emotikoni je ideální na dětské oslavy, s tímto ubrusem budete mít rychle vyzdobeno i uklizeno (je lehce omyvatelný). Kombinujte s dalšími produkty z této tématické řady, které naleznete v naší nabídce.


Jednorázový plastový ubrus pro Vaši párty, který Vám usnadní přípravu oslavy i následný úklid. Frozen ubrus plastový 120cm x 180cm. Doporučujeme stolování doplnit o párty talíře, kelímky, ubrousky a slámky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky