úterý 13. února 2018

Hloubka umyvadla

Nabízíme široké spektrum umyvadel, která se skvěle hodí do jakéhokoliv prostoru. Chcete, aby bylo umyvadlo výrazným prvkem, či sháníte nenápadnou a úspornou variantu do malé koupelny? Koupelnová umyvadla by měla být praktická, ale zároveň podle vašeho vkusu, a tak nabízíme spousty možností – samostatně stojící umyvadla i ta, jež přesně pasují na koupelnové skříňky, takže budete mít místo na všechny krémy a vodičky.


Díky jeho hranatému tvaru maximálně využijete prostor umyvadlu věnovaný. Prostor u zadní stěny umyvadla poskytuje dostatek odkládací plochy. Součástí dodávky není sifon a baterie.

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Oblíbená jsou i umývátka v rohovém provedení, případně se dají doplnit koupelnovou skříňkou, kde získáte další úložný prostor. Praktické skříňky, které máte v dosahu umyvadla ! Nabízíme také výběr univerzálních skříněk pod umyvadlo či zařízení nábytku na míru v našem plánovači. Záleží na rozměrech koupelny.


Umývátko, umyvadlo, dvojumyvadlo, výlevka? Otočné do malé, na desku do velké. Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro.

Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Nejsnadněji si vyberete na FAVI. Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné. Jediné, co musíte udělat, je zadat rozměry prostoru, kam plánujete novou kuchyni umístit.


Pak už jen vybíráte podle vašich představ a vizualizujete vlastní nápady. Who is the Prophet in Your Life? Navíc, k většině umyvadel a umývátek je možné zakoupit skříňku přímo od výrobce keramiky, což zajišťuje sladění umyvadla se skříňkou.


May Dvě umyvadla postavená na desce doplněná úložnou skříňkou. Kontrolujte ho jen v případě, že je výška desky menší než hloubka umyvadla. May Mini umyvadla jsou ideálním řešením do malých koupelen, kde je potřeba šetřit místem. Menší hloubka umyvadla totiž znamená více volného.


Volba tvaru a barvy umyvadla. Prohlédněte si sortiment umývátek různých tvarů a provedení. Vážení zákazníci, náš e-shop funguje bez omezení - zboží však nelze odebírat osobn. Konkrétní variantu produktu s Vámi vybereme po dokončení objednávky. Baterie není součástí umyvadla.


Rozměry pro jakoukoli koupelnu.

A tak jdou jejich rozměry od malých umývátek praktických zejména na WC, přes tři standardní rozměry až k dvojumyvadlu vhodnému zejména pro domácnosti s větším počtem uživatelů koupelny. Umyvadlo určené ke koupelnové sestavě PALERMO. Dalším členěním umyvadel je dle jejich úmístění a účelu: klasická závěsná umyvadla , zápustná umyvadla , nábytková umyvadla , vestavěná umyvadla , umyvadla na desku, litá umyvadla , skleněná umyvadla , kamenná umyvadla , závěsná umývátka, umyvadlové plastové dřezy, volně stojící umyvadla a právě na poslední.


Děkujeme za registraci Svou registraci potvrdíte kliknutím na odkaz v e-mailu, který vám byl právě zaslán. Pokud od nás e-mail neobdržíte do minut, podívejte se prosím do složky spam nebo hromadná pošta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky